Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Oroszlánkirály Filmnek van 4....

Oroszlánkirály Filmnek van 4. része? Nektek ki a kedvencetek?

Figyelt kérdés
Neten látni mindenféle videót hogy Szimbának volt egy fia is és Vitanival (a 2. részben szerepel) Összejön. Erről van film is vagy könyv vagy valami? Nagyon érdekelne... Nem csak ez, bármilyen másik kiegészítő sztorit is megnézek vagy olvasok szívesen.

2013. máj. 7. 23:40
1 2
 11/17 Senfy válasza:
Az előttem lévő kommentelőnek üzenem hogy állítolag Zira nem lökte le Kopát a szikláról hanem széjjel vagdosta a karmaival ... ez csak mellékletnek írtam:D
2016. aug. 1. 23:04
 12/17 anonim ***** válasza:

De lelökte, nem ölte meg, túlélte, és visszatért.

https://www.youtube.com/watch?v=ftWmMaH5OcI

2016. aug. 4. 08:27
 13/17 A kérdező kommentje:
hát ez is csak egy fanmade. szóval nem tudni mi az igaz belőle. szerintem ez csak kitaláció hogy megnyugtassák a lelkünket :)
2016. aug. 5. 23:10
 14/17 anonim válasza:
Nem Kopa, hanem Kovu! (Ezek már régi rajzfilmek. Őszintén , azt hittem , hogy minimum a neveket kívülről tudjátok. Rendesen megleptetek.)
2016. szept. 7. 17:31
 15/17 anonim ***** válasza:
Utolsó: Kopa nem azonos Kovuval. Kovu Zira fia, Kopa Simbáé.
2016. szept. 20. 18:34
 16/17 Fullmetal Edward válasza:
Nekem is Kovu a favorite de arra nem is gondoltam a megölik Kion-t bár Kion nekem nem annyira jön be de azért nek csoda hogy Simba nem néz jó szemmel Kovura és a többi számüztött oroszlánra...akkor én is elolvasom azt a könyvet nagyon jó hogy említettétek hogy van egy ilyen is én most azzonnal megkeresem és olvasom ☺
2017. febr. 10. 02:35
 17/17 anonim ***** válasza:
Kion nem Kopa, Kopa másik.
2017. febr. 10. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!