Milyen sorozatot szoktatok nézni? Melyik a kedvencetek?
Inkább nem kezdeném el sorolni, itt egy kép a listámról: [link]
Kedvencek: The Shield, Sons of Anarchy, Lost, Justified, Game of Thrones, Breaking Bad, Homeland, House, Firefly, Spartacus.
Sitcomok közül: New Girl, Modern Family, HIMYM, Parks & Recreation, Friends, Community, Scrubs, Better Off Ted, Arrested Development, Entourage.
Persze vannak olyan sorozatok, aminél nem az összes évad tetszik, mert a végére már volt egy kis minőségi romlás. Ilyen pl. a HIMYM, az utóbbi kb 5 évadban összesen talán 5 jó jelenet volt, House-ból is volt pár gyengébb évad, a Scrubs utolsó évadja sem volt az igazi (igaz, az spin-off akart lenni eredetileg), Community legutolsó évadja is gyenge volt, Modern Family-nek is csak az első 2 évadja tetszett, meg a Lost utolsó évadját is elszarták. Aztán lehet még kihagytam párat, mindegy.
A jelenlegiek közül
- Person of Interest (A célszemély)
- NCIS
- Falling Skies (Éghasadás)
Aktuális kedvenc:
Pretty Little Liars
90210
Örök kedvencek:
Tuti Gimi
Jóbarátok
Szökés
The Walking Dead
How I Met Your Mother
Falling Skies
The Big Bang Theory
Vampire Diaries
Breaking Bad
Prison Break
kb ennyi...
Így jártam anyátokkal
Trónok harca
nekem ezek a kedvenceim:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!