Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Monty Python rajongók vannak itt?

Monty Python rajongók vannak itt?

Figyelt kérdés
Kedvenc film? Kedvenc rész/jelenet a Repülő Cirkuszból? Kedvenc Python? Vélemények?

2013. júl. 10. 12:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

vannak

brian élete

silly job interview, bycicle repair man, ministry of silly walks, bed shop, áá túl sok van

John Cleese

2013. júl. 10. 16:21
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ :)

Amiket írtál, azok tényleg nagyon jók, kb. ezek a kedvenceim :)

2013. júl. 10. 18:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
VANNAK!!MINDEN!!!
2013. nov. 27. 21:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

naná!

filmek nálam sorrendben (legjobbtól kezdve)

Brian élete, Gyalog galopp, Az élet értelme

jelenet: talán a remetés, biciklijavítós, Mr Pither kerékpártúrája, jaj meg mikor Idle bányászt alakít, akinek az apja író és folyton írógörcsöt kap és szidja, a fiát, hogy a bányászok milyen sznobok :D

mindegyik tagot imádom, külön nem tudnék egyet sem kiemelni , oké hogy pl Terry Gilliam nem szerepelt annyit, de az animációi szenzációsak, elmebeteg lehet ő is kellőképpen :)

most újra összeálltak egyébként, állítólag a jegyek a fellépésükre pillanatok alatt elkeltek!

sajnálom, hogy szegény Graham Chapman már nincs köztü(n)k

2014. jan. 17. 15:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Jelen!

#1 Azok mind az én kedvenceim is!

Éttermi jelenet, A BICIKLIJAVÍTÓ, gyalog galopp, Flying Circus, Brian élete, John Cleese forever!

2023. ápr. 19. 13:02
 6/6 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretem mind a filmjeiket, mind a Repülő Cirkuszt

Kedvenc filmem a Gyalog Galopp, kedvenc jelenetem talán amikor friss gyümölcs ellen tanulnak védekezni, de annyi jó jelenet van, nehéz választani. Mindegyikük zseniális a maga módján, de nekem személy szerint Palin a kedvencem, de mondom, mind zseniálisak!

ápr. 8. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!