Monty Python rajongók vannak itt?
vannak
brian élete
silly job interview, bycicle repair man, ministry of silly walks, bed shop, áá túl sok van
John Cleese
Köszi a választ :)
Amiket írtál, azok tényleg nagyon jók, kb. ezek a kedvenceim :)
naná!
filmek nálam sorrendben (legjobbtól kezdve)
Brian élete, Gyalog galopp, Az élet értelme
jelenet: talán a remetés, biciklijavítós, Mr Pither kerékpártúrája, jaj meg mikor Idle bányászt alakít, akinek az apja író és folyton írógörcsöt kap és szidja, a fiát, hogy a bányászok milyen sznobok :D
mindegyik tagot imádom, külön nem tudnék egyet sem kiemelni , oké hogy pl Terry Gilliam nem szerepelt annyit, de az animációi szenzációsak, elmebeteg lehet ő is kellőképpen :)
most újra összeálltak egyébként, állítólag a jegyek a fellépésükre pillanatok alatt elkeltek!
sajnálom, hogy szegény Graham Chapman már nincs köztü(n)k
Jelen!
#1 Azok mind az én kedvenceim is!
Éttermi jelenet, A BICIKLIJAVÍTÓ, gyalog galopp, Flying Circus, Brian élete, John Cleese forever!
Én nagyon szeretem mind a filmjeiket, mind a Repülő Cirkuszt
Kedvenc filmem a Gyalog Galopp, kedvenc jelenetem talán amikor friss gyümölcs ellen tanulnak védekezni, de annyi jó jelenet van, nehéz választani. Mindegyikük zseniális a maga módján, de nekem személy szerint Palin a kedvencem, de mondom, mind zseniálisak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!