1/7 anonim válasza:
Szerintem, Krisztián és Ádáméknál lesz valami balhé, Balázst megveri a kőműves csávesz. Az ikrek meg csinálnak valami baromságot, és ott is lesz valami... Esetleg a Zsolt szálon is lesz valami.
2/7 anonim válasza:
Attila megkéri Juli kezét,Zsófi és Miklós közelebb kerülnek,az építkezése balesettel lesz valami,meg egy régnemlátott ismerős bukkan fel
3/7 anonim válasza:
Kiderült Balázs turpissága, ezért Hanna kidobja... Ádám és Krisztián civakodni fognak valamin.... Hmm nemtudom
4/7 anonim válasza:
Nem tudom, de úgy hallottam hogy Berényi Balázs távozni akar a sorozatból és lehet hogy vájogosék álltal írják valahogy majd ki. Lehet hogy Krisztián álma is jelentős lesz majd, (lehet ő is stresszindrómát kap majd, fogalmam sincs). Nóra megint megőrül :/ Timike megint nyávog. nem tudom de biztos jó lesz ;) És megtudjuk ki tér majd vissza! kiváncsian várom!
5/7 anonim válasza:
Szerintem Gabi fog visszatérni megint.
7/7 anonim válasza:
Szabi visszajön , Balázst kiírják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!