Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Barátok közt rajongók:Szerinte...

Barátok közt rajongók:Szerintetek mi lesz az évadzáróban?

Figyelt kérdés

2013. jún. 26. 18:14
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem, Krisztián és Ádáméknál lesz valami balhé, Balázst megveri a kőműves csávesz. Az ikrek meg csinálnak valami baromságot, és ott is lesz valami... Esetleg a Zsolt szálon is lesz valami.
2013. jún. 26. 18:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Attila megkéri Juli kezét,Zsófi és Miklós közelebb kerülnek,az építkezése balesettel lesz valami,meg egy régnemlátott ismerős bukkan fel
2013. jún. 27. 08:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Kiderült Balázs turpissága, ezért Hanna kidobja... Ádám és Krisztián civakodni fognak valamin.... Hmm nemtudom
2013. jún. 27. 12:45
 4/7 anonim válasza:
Nem tudom, de úgy hallottam hogy Berényi Balázs távozni akar a sorozatból és lehet hogy vájogosék álltal írják valahogy majd ki. Lehet hogy Krisztián álma is jelentős lesz majd, (lehet ő is stresszindrómát kap majd, fogalmam sincs). Nóra megint megőrül :/ Timike megint nyávog. nem tudom de biztos jó lesz ;) És megtudjuk ki tér majd vissza! kiváncsian várom!
2013. jún. 28. 18:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem Gabi fog visszatérni megint.
2013. jún. 28. 19:55
 6/7 anonim ***** válasza:
A szabi jön vissza.
2013. jún. 28. 22:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Szabi visszajön , Balázst kiírják.
2013. jún. 29. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!