Kedves South Park rajongók, nektek volt olyan rész, az évadok során amitől sírni tudtatok volna? és ha igen melyik rész melyik jelenetén?
Ezen, amikor azt mondja: Az állatoknak roppant különleges nevük volt. :D
A bátyámmal és anyuval nappaliban tv-ztünk, bátyámmal kiharcoltuk, hogy hagy nézzük a South Park-ot és anya ennél a résznél kiborult h mennyire hülyeség. :DD Szóval mindig ott van előttem anya arca. :DD
Volt olyan amikor azért sírtam mert szomorú(Kenny meghal) tudom!Tudom!Mindig meghal egy csomószor röhögök is rajta de mikor a kórházba Stan meg ott szomorkodik meg minden fúúú na azon sírtam...
Volt olyan amikor a röhögéstől sírtam mondjuk a youtubes rész a numa numa tag XD meg a karácsonyi állatos részbe a végén ˝de Kyle 2 hét múlva meghalt AIDSbe˝ meg a Sz-xfüggőséges részbe mikor mutatják a képet és mondja a Kenny:˝fszomat vertem bzmeg˝ wháá meg mikor elöjöttek STan és Kyle ilyen bzis szöveggel, hogy mennyire szeretik egymást és megszólal cartman ˝ahhj mértnem mentek szobára gey gyors menetre?˝
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!