Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Köpök a sírodra című filmben...

A Köpök a sírodra című filmben milyen arányban (hossz/durvaság szerint) van a nő kínzott és kínzó állásban?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mivel csak 1:20-tól néztem, ugye onnantól szedi szét ezeket a sëggfejeket. Megérdemlik, még a kínok közepette is gőgösek voltak - engem EZ dühít(ene) a legeslegeslegjobban. ("Utálom az olyan kancákat, akiket nem lehet betörni" - ugye ;))

Nade a kérdésnél maradva... mivel ha olyan sokat nem kínozzák a nőt, esetleg a teljeset megnézném, de az az 1:20 aránylag sok az utolsó általam nézett jelenetekhez képest, és ha annak nagy részét a lány szenvedése tölti ki, az nem igazán tetszene.

Szóval?

2013. júl. 8. 23:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szerintem szar film. Már nem emlékszem rá pontosan, de ha 1 óra 20 percnél kezdődik az erőszakolók kínzása, akkor kb. 1 óra lehetett a nő szekálása és 20 perc a felvezetés. Túlságosan sokáig tart, amíg csesztetik, és ráadásul egyáltalán nem hatásos. Rohadtul untam. Nem tudom, hogy láttad-e a Visszafordíthatatlan című filmet, de ott olyan 8-10 alatt olyan brutális erőszakolós jelenetet lenyomtak, hogy utána elég rosszul éreztem magam.

Nem éri meg megnézni, unalmas.

2013. júl. 9. 01:19
 2/11 A kérdező kommentje:

Hát ezek után a Visszafordíthatatlan című filmet azért nem nézném meg, ha valóban olyan durva, ahogy Te mondod. Lelkileg megtörni azért nem akarok. Viszont már nagy volt bennem a vágy egy ilyen filmre azok után, hogy az összes többiben a rosszfiúk öldösnek, erőszakoskodnak, testileg-lelkileg kicsinálnak másokat kedvükre, aztán az utolsó percben elegánsan SAJÁT MAGUK szépen csendesen és békében kimúlnak. ANNYIRA dühít ez engem mindig!!!

Viszont akkor úgy látszik ez a film sem tud ebben annyira "korszakalkotó" lenni. :( Hát, akkor a teljes megnézése kimarad - jobb, ha megtartom magamban az illúziót, hogy ezek duplán kapták vissza a mocskukat.

Viszont azt furcsálom, hogyha Te ezt az EGÉSZ filmet >unalmasnak< tartottad! :O Oké, esetleg elhiszem, hogy az a 80 perc, amit nem néztem, valóban túl hosszasan ábrázolja a nő ellen tett erőszakot, de azért az az utolsó fél óra szerintem igenis ott volt! És nem is csak azért, ahogy megkapták... szerintem a rendezői munka is ott volt. A 10 perc körül már remegtem is szó szerint, de nem is csak a félelemtől... egyszerűen a film keltette feszültség, meg ahogy odatette magát a nő. ;)

2013. júl. 9. 11:39
 3/11 A kérdező kommentje:
Egyébként érdekelne az is - leginkább a Visszafordíthatatlan című filmnél, ha már úgy megemlítetted -, hogy a színészeknek vajon mennyire megrázó ezeket eljátszani, mégha nem is igazán az történik, amit utána szerkesztenek belőle ??? Vagy vannak színészek, akiket direkt erre képeztek ki?
2013. júl. 9. 11:42
 4/11 anonim ***** válasza:

Pont most írtál, amikor beléptem, úgyhogy gyorsan válaszolok is. :)

'Hát ezek után a Visszafordíthatatlan című filmet azért nem nézném meg, ha valóban olyan durva, ahogy Te mondod. Lelkileg megtörni azért nem akarok.'

Ne nézd meg, mert nagyon felkavaró. De ha a tartalmára kíváncsi vagy, akkor írhatsz privátot, csak nem szeretnék ide spoiler-ezni. :)

'rosszfiúk öldösnek, erőszakoskodnak, testileg-lelkileg kicsinálnak másokat kedvükre, aztán az utolsó percben elegánsan SAJÁT MAGUK szépen csendesen és békében kimúlnak. ANNYIRA dühít ez engem mindig!!!'

Ohh, hát akkor jó, hogy egymásba botlottunk, mert nem egy filmet tudok neked mondani, ami nem ilyen. :)

'Viszont azt furcsálom, hogyha Te ezt az EGÉSZ filmet >unalmasnak< tartottad! :O'

Összességében az. :) Azért a három kis jelenetért a végén nem éri meg megnézni. :) Ha már ilyet szeretnék nézni, akkor folytatnám a Fűrész-részeket, hisz már az első után jól elcseszték, és csak erre mennek, hogy kínozzanak. Vagyis rengeteg kínzós filmet ismerek, underground filmeket is, de engem ezek már nem kötnek le. :) A durva filmek nem a horroroknál kezdődnek. :) A drámáknál nincsen keményebb műfaj a világon.

'egyszerűen a film keltette feszültség, meg ahogy odatette magát a nő. ;)'

Én örülök, hogy akkor legalább Te élvezted. :) Lehet, hogy nekem is csak a végét kellett volna látnom. :)

'a színészeknek vajon mennyire megrázó ezeket eljátszani, mégha nem is igazán az történik, amit utána szerkesztenek belőle ??? Vagy vannak színészek, akiket direkt erre képeztek ki?'

Igen, megrázó nekik is, mivel egy színész, akkor jó színész, ha hitelesen el tudja játszani, és teljesen bele tudja magát élni a szerepébe. Szóval nekik sem könnyű.

Ha érdekelne még film, akkor írj nyugodtan. :)

2013. júl. 9. 12:05
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem mondanám a Visszafordíthatatlant felkavaró filmnek, szerintem még egy Taxidermia is felkavaróbb lehet, de attól még jó film amúgy, kérdésre válaszolva, hát nem mondanám nézhetetlenül durvának kinek mi nekem nem durva olvastam már rosszabbat mondjuk a film maga is elég szar, meg az anti-hímsovinizmus ritkán működik jól ugye.
2013. júl. 9. 21:27
 6/11 A kérdező kommentje:

Hát, kinek a pap, kinek a papné.

Mindenesetre ha valaki már mondta, hogy durva, ráadásul úgy, hogy a Köpök a sírodra címűt unalmasnak ítéli, akkor inkább nem kockáztatok.

Már csak azért sem, mert az ilyen filmek akár hogy is nézzük, a 4-5-dik után már kihatással lesznek az ember személyiségére... nemde?

2013. júl. 9. 21:57
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül, nekem elhiheted sokan mondják hogy a Srpski film is milyen durva stb, én végignéztem simán pedig nem bírom a horrort, de az nem is az, ahogy ez sem, nem érzem úgy, hogy nézhetetlen, de tény, hogy inkább Metropolis,Biciklitolvajok,Patyomkin Páncélos,Utazás a holdba,Árnyékhadsereg és hasonló filmeket kéne nézned vagyis legalábbis mint többet érnek mint e Köpök a sírodra.
2013. júl. 9. 22:09
 8/11 A kérdező kommentje:
Hát jó, esetleg megnézhetek ezek közül pár előzetest... bár mint mondtam, jól jönne már pár film, amiben a gonoszság nem marad megtorlatlanul.
2013. júl. 9. 22:31
 9/11 A kérdező kommentje:

Jajj, de hát Te arra a Metropolis-ra gondolsz...... De hát az hogy jön ide?

Persze nem mondom, hogy nem egy remek film, mondhatni kortalan, vagy ha úgy tetszik, időtálló...

Vagy arra akartál célozni, hogy "ejnye-bejnye, normális filmeket is nézhetnék a sok durvaság helyett"? :/

2013. júl. 9. 22:35
 10/11 A kérdező kommentje:

Najó, már látom, Te tényleg arra gondoltál...

Oké, tudom mit akarsz kifejezni ezekkel a filmekkel, és bocs, hogy ezt mondom, de : most még nyári szünet van másfél hónapig... utána meg majd vizsgák sorozata....

És tudod, ezektől a filmektől - amiknek őszintén nem vitatom értékét, de tényleg nem - kissé úgy érzem magam, mintha visszacsöppentem volna a médiaórákra.

Én ezeket a filmeket (amiket ajánlottál) inkább két vizsga közti pihenőre tartogatnám majd.

2013. júl. 9. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!