Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hol a hiba? (Aion) (a kérdés...

Hol a hiba? (Aion) (a kérdés röv. A válasz hossz. )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az lenne a gondom, hogy leszedtem az Aion free to play-t mivel nekem az Ncsfost launcher nem jó, mindig újra kezdi a töltést 60%-nál vagy 100% után. Szóval, Aion Warzon szeretnék játszani, de a .Net keretrendszer mindig azt dobja ki, hogy nem találja a version.ini filet. Megpróbáltam régebbi launcherrel, mert azt ajánlották, akkor be tudtam lépni a játékba de a szerver választásnál lefagyott, folyamatokban futott, de nem lépett be a karakter választáshoz. Mi lehet a gond? Ha valaki tudna segíteni pls!

2012. jún. 26. 09:35
 1/5 Smartguy86 ***** válasza:

Ha a .net-el van baj, akkor azt kéne telepíteni/újratelepíteni.

Innen le tudod szedni:

[link]

Vagy innen:

[link]

2012. jún. 26. 09:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, megpróbálom, de akkor is idegesít, hogy megáll a server választásnál. Ugye nem gond, hogy nem Ncsoftal szedtem, hanem az eredeti oldalról?
2012. jún. 26. 09:44
 3/5 A kérdező kommentje:
Újra raktam, a hiba fenn áll:S
2012. jún. 26. 10:37
 4/5 anonim ***** válasza:

eloszor nem art tudni hogy 2 fele ingyenes eredeti Aion van, Ncsoft - amerika, Gameforge - europa, ide tartozik a free to play szoval nincs mit kinlodni az ncsoftal

en ajanlom hogy inkabb menj eredetire, errol az Aion warsrol 3 ev alatt soha nem hallottam

2012. jún. 26. 13:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Elkezdtem eredetin:)(már lv 13) Remélem találok segítőkész magyarokat:D
2012. jún. 26. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!