Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Lesz a Rubinvörös c. filmnek...

Lesz a Rubinvörös c. filmnek folytatása?

Figyelt kérdés

Mert ugyebár még mindig azt hiszik h Grace az édesanyja Gwendolynnak, meg még Xemerius sem tűnt fel benne, meg a nagy becsapás sem történt meg,meg a rubin titka sem. Szóval sok dolog nem volt benne,ami az előző részekben igen, meg persze még mások is,mint amiket leírtam.

Tehát: Lesz folytatása? Mert nekem nagyon tetszett és engem igazán érdekelne:))

2013. jún. 29. 18:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!:)

Nekem is nagyon tetszett a film, és nagyon-nagyon remélem, hogy lesz folytatás. A forgatókönyv szerint terveztek folytatást, ebben biztos vagyok, hiszen még nincs vége:) Én ahogy néztem a filmet, azt hittem hogy a három könyvet gyúrták össze egy filmmé, mert néha össze-vissza jöttek a jelenetek.

A folytatás főleg azon fog múlni, hogy mennyi pénzt fog hozni a film. Ugyanis eddig még nem került be a külföldi mozikba, szinkronizálva se lett, de ez még nem jelenti azt hogy nem is lesz, hiszen az egy külön srác feljegyzései c. filmet is már nagyban adták angliában amikor kint voltam, hozzánk meg jó pár hónappal később jutott csak el. Csak hát ez egy német film...:/ Úgy hogy szerintem csak reménykedhetünk, hogy sok lesz a bevétel, és nem járnak vele úgy mint pl. az aranyiránytű c. filmmel, aminek a folytatására nem volt elég pénz...

2013. júl. 30. 15:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Szia,köszönöm válaszodat! :) Remélem is,hogy lesz. De a molyos válaszok alapján lesz.
2013. júl. 30. 21:45
 3/5 anonim ***** válasza:
tényleg? Mindjárt felnézek molyra(:
2013. júl. 30. 22:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Augusztusban premier!:) És láttátok már a trailert? Valami eszméletlen.:D
2014. ápr. 11. 20:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem láttam,de akkor megnézem! :)
2014. ápr. 24. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!