Trónok harcába kinek szurkoltok? :D
Érdekelne a véleményetek és indokot is kérnék :D
Én a Starkoknak szurkolok természetesen.Lennisterek közül egyedül Tyrionnal tudok szimpatizálni.Joffrey meg az anyját remélem karóba húzzák.Meg a királyölővel sincs bajom.De az abszolút favoritom Khaleesi,szerintem övé lesz a vastrón.Hogy miért ? Van 3 sárkánya és 8 tucat érzéketlen gyilkológép áll mögötte :D
Hát, én a Starkoknak meg Daenerysnek.
A Starkoknak azért drukkolok, mert nekik kell bosszút állniuk, amit az elmebeteg Joffrey tett a családtagjaikért. Értelmetlen lenne az egész történet, ha nem sikerül győzniük.
Daenerysnek nem azért drukkolok, mert erős sereget gyűjtött össze, hanem azért, mert ő olyan személy, aki törődik és gondol másokra. A szolgákkal sem bánik rosszul. Egy uralkodónak legyenek érzelmei.
Én Danynek, mivel jog szerint övé a trón, plusz nekem van egy olyan érzésem, hogy össze fognak jönni Jonnal (valamikor a nagyon nagyon nagyon távoli jövőben), márha SPOILER! Jon túléli azt a csatát SPOILERVÉGE. De én el tudom képzelni, hogy együtt uralkodnak.
Egyébként a könyvben az a vicces, hogy mindig más szemszögből ír, ezért mindenki nézőpontját látjuk, nem is lehet mindenkit utálni (kivéve Jofft, őt nagyon). Nekem Tyron is nagyon szimpi, annak ellenére, hogy ugye a Starkok számára nem pozitïv.
Jó lenne, hogy Dany és Jon együtt lennének xD
Ygritte meg dögöljön meg. Fiú létemre utáltam azt az utálatos arcú, okoskodó csajt.
Én is Danynek drukkolok. Elsősorban a történelmi háttere miatt :)
Jon és Danny nem jöhetnek össze mivel egy az,h Jon az Éjszakai őrség tagja és köti az esküje SPOILER kettő az,h már ő a parancsnok és Stannist is visszautasította abban,h Winterfell lordja legyen.
1-2 kommentre és a kérdésre SPOILER:
Joffreyt nem húzzák karóba, csak megmérgezik >:D
Cerseit se, de neki is ki fog jutni a jóból, és kiderül,h Tywin Lannister nem aranyat szarik :D Szal a Lannisterekre csúfos időszak jön.
A trón meg Dannyt illeti, mivel ha minden igaz Danny bátyjának Rahegarnak a fia Aegon életben van és így ő a trónörökös.
Ygritte meg megfog halni mikor megtámadja a Fekete Várat.
SPOILER VÉGE
Am nemtom,h mindenki oda van azzal a dologgal,h jog szerint a Targaryen házé a trón. Ők is ugyanúgy erővel vették el Westerost, mint tőlük Robert Baratheon... Eredetileg az erdő gyermekeié volt Westeros, aztán tőlük részben elvették az Elsők, majd az Andalok, majd a Targaryenek.
én a Lannister háznak!:D Cerseit Lannister a szerelmem!:P bár nem hiszem, sőt szinte biztos, h nem az övék lesz a trón, de reménykedni azért még lehet:DDD
nem tudom, a sorozatot nézve nekem is az volt az első gondolatom, h Havas barátunk valahogy közel kerül Westeros szörnyen csúnya vastrónjához.. de én az egyik új kedvencem Margaery Tyrell-től is várok vmi meglepetést, sőt még Sansa Stark is sorsára is kiváncsi vagyok, h nem okoz e vmi meglepetést:D 18/f
Daenerysnek :) ő az a királynő, aki megérdemli hogy a trónon üljön.
Bár nekem nagyon erős a gyanúm, hogy végül senkié sem lesz.... kinézem Martinból, hogy csak azért is keresztül húzza számításainkat és csak úgy "poénból" mindenkivel végez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!