Trónok harcába kinek szurkoltok? :D
Érdekelne a véleményetek és indokot is kérnék :D
Én a Starkoknak szurkolok természetesen.Lennisterek közül egyedül Tyrionnal tudok szimpatizálni.Joffrey meg az anyját remélem karóba húzzák.Meg a királyölővel sincs bajom.De az abszolút favoritom Khaleesi,szerintem övé lesz a vastrón.Hogy miért ? Van 3 sárkánya és 8 tucat érzéketlen gyilkológép áll mögötte :D
Remélem a Lannister-eket kinyírják. :D A Starkoknak már nagy esélyk nincs... mondanám, h házassággal tudnának szövtséget kötni, de attól sztem elment a kedvük... :D
Így Kahleszinek szurkolok, ő érdemli meg legjobban, vagy Havas John, de utóbbirra nem látok sok esélyt...
(Ezt mind úgy mondom, h nem olvastam a könyveket!)
Alig maradt Stark, és csak azért, mert egy normál sorozatban ők lennének a főszereplők és soha nem lenne semmi bajuk, ebben a sorozatban másképp mennek a dolgok, nem akkor klisé-halmaz, mint egy átlag sorozat (legyen az könyv vagy tv).
Szóval igenis van rá esély, hogy az utolsó 2-3 Starkot is majd megölik, bár van egy olyan érzésem, hogy ha meg is halnának, az még soká lesz.
8 tucat makulátlan, ezen jót nbevettem, tehát akkor összesen 96 gyilkológép áll mögötte?
Ez mind?
Nem inkább 8000-re gondoltál?
Szerintem nem számít hogy ki ül a trónon, hiszen megmondta Tywin is, hogy nem biztos, hogy a király a leghatalmasabb ember.
"Alig maradt Stark..."
Mi a fenéről beszélsz? 2 Stark halt meg eddig + Cat. A Starkok többsége még mindig él. Sansa, Arya, Bran, Rickon, Benjen + Jon. Nem beszélve arról, hogy a gyerekeket rokoni szálak fűzik a Tullykhoz és Arrynokhoz is.
Lehet, hogy nem klisés a sztori, de attól még az igazi hősök a Starkok. Ezt a könyv tartalmában is kihangsúlyozták.
És akkor az utolsó könyv eredeti címéről nem is szóltam (amit lecseréltek), mert spoileres lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!