Pókember a bosszúállókban?
Szerintem nem illene a csapatba. Valahogy számomra mindig is kilógott a szuperhősök közül.
2013. jún. 26. 12:27
Ha jól emlékszem képregényben később Pókember is benne van a Bosszúállók csapatában, aztán Wolverinenel válnak ki belőle.
Kicsit offtopic, de sztem egyáltalán nem baj ha nem lesz benne, mivel 1)már van 4 Pókember film, 2)az Avengers filmben elég lett volna Ironman és Hulk, mivel mindent ők csináltak így Pókember se ért volna semmit.
Nekem az ne mtetszik,h van egy pár nagyon ismert Marvel hős (Pókember, Ironman stb.) és csak róluk csinálnak filmet, holott van kismillió Marvel hős, akikről jó filmeket lehetne csinálni, pl Scarlet Spider vagy Deadpool (bár az elég véres lenne).
2013. jún. 26. 14:54
nem... meg a bosszúállók amúgy se ilyen klaszikus hõsökre illik inkább olyan nyomorékokra mint majdnem mindenki kivéve: az amcsi kapitány az író man és a kinizsi pál (hulk) például milyen lenne ha szupcsiman vagy phoenix( jane grey) szerepelne köztük az idegenek még csak meg se mernék közeliteni a galaxist... és ez a bosszúállók is látványfilm volt nem tetek bele szinte semmit mivel úgy is tudták, hogy kajolni fogja a nép s ez így is lett
2013. jún. 26. 15:02
Hát pedig a Bosszúállók alapítói épp ők akiket felsoroltál... Ja és amúgy "szupcsiman" nem Marvel, hanem DC hős szóval ő ha akarna se lehetne benne...
Az meg,h a földönkívüliek, idegenek nem mernének támadni hülyeség, mivel volt már Avengers vs X-Men mialatt a Phoenix létforma (nem Jean Grey) a Földre tartott. Szal Jean csak azért volt Phoenix a filmekben, mert ez a létforma egyszer benne öltött testet.
2013. jún. 26. 16:50
5/12 A kérdező kommentje:
2. válaszoló. ezt hogy érted hogy vasember és hulk csinált mindent?? nem láttad a filmet? ha igen akkor biztos lemaradtál pár jelenetről.. szerintem nagyon is kéne bele pókember. az első 3 filmje nem tetszett csak az első része. az új csodálatos pókember elég jó lett. ez a peter parker (andrew)már bele illene a bosszúállókba nem a szerencsétlen toby...
6/12 A kérdező kommentje:
meg mi az hogy nem ért volna semmit? eszednél vagy? már bocsi ): de tényleg. pókember lenyomta hulkot öreg. igaz a képregényben de akkor is. az a háló képes visszatartani hulkot. meg pókember nem egy nyeszlett alak. jól verekszik és gyors. remélem egyszer valamikor benne lesz andrewal.
Miért? Nem ők ketten csináltak mindent? Ironman elvitte azt a nagy bombát avgymit a végén, Hulk meg egyedül is simán leverte volna az összes földönkívülit, meg Loki se ért ellene szart se. Ők ketten elegek lettek volna bőven, számomra ez a film inkább egy gyenge vígjáték volt.
2013. jún. 26. 19:16
8/12 A kérdező kommentje:
az igaz hogy vasember oroszlánrészt vállalt de ha nincsen társak akkor elbuknak... egyszer hulk is elfáradt volna azok a csiturik meg cvsak jöttek. szóval igen. valóban ők vitték a nehezét. de mondom ha nem lett volna támogatás pl thor azért thor egyform erős hulkal a többiek is lefoglalták az ellenséget..
andrew szerintem sza..ul játzotta inkább TOBY
2013. aug. 16. 12:51
2016. júl. 14. 11:21
Kapcsolódó kérdések: