Jo filmek amik nyomot hagynak?
Figyelt kérdés
Mint pl Getto milliomos,Ollokezü Edward....Hasonlok?
Nem nyàltol csöpögö süllyedö hajosra gondolok:)
2009. okt. 11. 16:36
1/13 anonim válasza:
Rém álom az Elm utcában filmek? :D
Nyomot hagy , hisz elötte még ilyen jellegű horror nem volt. Sztem megkérdezel egy 50 éves anyukát ,aki nem szereti a horror filmeket még ö is tudni fogja hogy mi az.
3/13 anonim válasza:
Tegnap láttam a Pippa Lee négy életét. Na, az nyomot hagyott :))
4/13 anonim válasza:
Ördögűző, Keresztapa I-II, Visszafordíthatatlan (bár Gaspar Noé bármelyik filmjét mondhatnám), Cápa, A légy...
5/13 A kérdező kommentje:
KÖSZI:)
2009. okt. 12. 10:31
8/13 anonim válasza:
A bárányok hallgatnak, Donnie Darko, A fiók, Tökéletes trükk, Pillangó hatás, Fűrész I-II., Elcserélt életek, Evilenko, 1984, A tanú... jaaj nagyon sok van:)
9/13 anonim válasza:
Bennem az Ollókezű hagyo nyomot... teganap este néztem meg, anyum ajánlásával... az mondta csodálatos film... igaza volt!! annyira igazi és nem tudom elmondani...
10/13 anonim válasza:
Forrest Gump
Esőember
Hirtelen ennyi jutott az eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!