Hol lehet megnézni az Amerikai história X alternatív befejezését?
Figyelt kérdés
A youtube-on nem találtam, mondjuk lehet hogy én vagyok béna. Igaz, hogy ebben Derek újra leborotválja a haját?2009. okt. 10. 22:35
2/9 anonim válasza:
Nesztek...(Viszont angol..Sorry..)
3/9 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy igaz, csak a könyvet kellene elolvasni.
4/9 anonim válasza:
Nincs ilyen befejezés csak pletya, még a Workprint verzió se tartalmazott ilyet. Rendezői változat/befejezés meg nem létezik a filmből még dvdn se
5/9 anonim válasza:
De van ilyen befejezés. Rengeteg ember látta. Csak nem haluzták be ugyanazt:-) Amúgy válaszolva a kérdésre, nem tudom hol lehet megnézni, de engem is érdekelne, mert jó ideje sehol sem találom.
6/9 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy betiltották, és Mo-n pl. csak HBO-n láthatták a nézők, még az első vetítéskor.
7/9 anonim válasza:
Nincs ilyen befejezés, mindenki csak hallott róla, vagy ismer olyat aki látta, valójában sose létezett.
8/9 anonim válasza:
9/9 csilobi válasza:
Van ilyen befejezés, én annak idején, kb. 10 éve azzal a befejezéssel láttam a filmet. Egyébként nem csak a vége más, de ki is hagytak jeleneteket. Most megnéztem a vágott verziót, és sajnálattal tapasztaltam, hogy elveszítette a film a sokkoló jellegét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!