Fűrész bakik? Alternatív megoldások?
Azon gondolkoztam, hogy jó, ok van egy két olyan csapba amiből nem lehet másképp kijutni mint ahogy Jigsaw mondja, viszont ott volt az a jelenet amikor a kövér pasi és a néger nőnek kellett egy mérlegre tenni "súlyt" és ugye a néger nő levágta a karják, és azzal ő nyert, de, miért nem dobta be a kisbaltát?? vagy azokat a cuccokat amik ott voltak még?
Vagy egy másik: amikor a sok egoista indult közös csapdában a végén, a kezüket be kellett tenni egy fűrészes cuccba, hogy "vért adjanak" és ha megvan valamennyi akkor megmenekülnek. Szerintem még mindig egyszerűbb lett volna a pasinak (nyílván ha többen életbe maradnak akkor a pasiknak) belepisilni abba az edénybe, nem?
Az utolsó részben meg volt kettő is, egyik amikor a kamuzó manusnak fel kellett nyomni karokat, közbe az oldalába fúródtak szögek, de ha eléggé felnyomta akkor zárult az áramkör és a másik gép megállt (amire egy nő volt rakva, végül kiszúrta a szemeit stb) de az a pali felérte volna kézzel is a kapcsolót, miért nem nyomta csak úgy meg?
Vagy a legvégén amikor kampókat akasztott a mellkasába. Rajta volt a nadrág, miért nem a gatyájába akasztotta? Ugyanúgy fel tudta volna magát húzni...
A film gagyi nagyon.
"amikor a kövér pasi és a néger nőnek kellett egy mérlegre tenni "súlyt" és ugye a néger nő levágta a karják, és azzal ő nyert, de, miért nem dobta be a kisbaltát?? vagy azokat a cuccokat amik ott voltak még?"
Ez nekem is ott rögtön föltűnt.
"Vagy egy másik: amikor a sok egoista indult közös csapdában a végén, a kezüket be kellett tenni egy fűrészes cuccba, hogy "vért adjanak" és ha megvan valamennyi akkor megmenekülnek. Szerintem még mindig egyszerűbb lett volna a pasinak (nyílván ha többen életbe maradnak akkor a pasiknak) belepisilni abba az edénybe, nem?"
De.
Az utolsót nem láttam, de nem is kívánom látni, elég volt a többire vesztegetni az időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!