Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Fűrész bakik? Alternatív...

Fűrész bakik? Alternatív megoldások?

Figyelt kérdés

Azon gondolkoztam, hogy jó, ok van egy két olyan csapba amiből nem lehet másképp kijutni mint ahogy Jigsaw mondja, viszont ott volt az a jelenet amikor a kövér pasi és a néger nőnek kellett egy mérlegre tenni "súlyt" és ugye a néger nő levágta a karják, és azzal ő nyert, de, miért nem dobta be a kisbaltát?? vagy azokat a cuccokat amik ott voltak még?

Vagy egy másik: amikor a sok egoista indult közös csapdában a végén, a kezüket be kellett tenni egy fűrészes cuccba, hogy "vért adjanak" és ha megvan valamennyi akkor megmenekülnek. Szerintem még mindig egyszerűbb lett volna a pasinak (nyílván ha többen életbe maradnak akkor a pasiknak) belepisilni abba az edénybe, nem?

Az utolsó részben meg volt kettő is, egyik amikor a kamuzó manusnak fel kellett nyomni karokat, közbe az oldalába fúródtak szögek, de ha eléggé felnyomta akkor zárult az áramkör és a másik gép megállt (amire egy nő volt rakva, végül kiszúrta a szemeit stb) de az a pali felérte volna kézzel is a kapcsolót, miért nem nyomta csak úgy meg?

Vagy a legvégén amikor kampókat akasztott a mellkasába. Rajta volt a nadrág, miért nem a gatyájába akasztotta? Ugyanúgy fel tudta volna magát húzni...

2011. júl. 29. 12:35
 1/5 anonim válasza:
mivel film:) az a lényeg hogy látványos ebben az esetben véres legyen
2011. júl. 30. 11:33
 2/5 anonim ***** válasza:

A film gagyi nagyon.

"amikor a kövér pasi és a néger nőnek kellett egy mérlegre tenni "súlyt" és ugye a néger nő levágta a karják, és azzal ő nyert, de, miért nem dobta be a kisbaltát?? vagy azokat a cuccokat amik ott voltak még?"

Ez nekem is ott rögtön föltűnt.

"Vagy egy másik: amikor a sok egoista indult közös csapdában a végén, a kezüket be kellett tenni egy fűrészes cuccba, hogy "vért adjanak" és ha megvan valamennyi akkor megmenekülnek. Szerintem még mindig egyszerűbb lett volna a pasinak (nyílván ha többen életbe maradnak akkor a pasiknak) belepisilni abba az edénybe, nem?"

De.

Az utolsót nem láttam, de nem is kívánom látni, elég volt a többire vesztegetni az időt.

2011. júl. 30. 19:07
 3/5 anonim ***** válasza:
90%
Én csak egyet tudok. A második rész elején a Halálmaszk csapdát elkerülhette volna, ha a karjait a feje elé és mögé teszi, és akkor a maszk nem csukódik be teljesen és bár a karját biztosan eltöri, nem hal meg.
2011. szept. 4. 19:14
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok: a 6.rész elején a kisbaltát stb nem logikus beledobni, mert az ellenfélnek is van ugyanolyan, és ha ő is belerakja, a súly több lesz, viszont EGYENLŐ mértékben több ergo nem változik az állás.
2011. szept. 29. 16:15
 5/5 Andris$ ***** válasza:
megölte volna őket jigsaw,mert nem szabály szerint 'játszanak'
2012. szept. 30. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!