Normális az ha kb 2 havonta felfázok? Alternatív megoldások ellene?
én is így vagyok, voltam urulógusnál is, azt mondta, ez van, hajlamos vagyok "felfázni".
Mivel patkóvesém van, csesztettem a vesegondozóban a dokit is ezzel, mert az sem akart velem foglalkozni. Az is azt mondta: "hajlam".
Szóval elküldött azért vesefestésre, Uh-ra, de semmi szervi nincs...
JA, az urulógus azt mondta, ha megint cistitisem(hólyaghurut) lesz, menjek hozzá, és ír ki vizelettenyésztést. Mondjuk ez azért jó, mert megtudjuk, milyen tipusú antibiotikumra rezisztens, milyenre érzékeny a baktérium ami a gyulladást okozza.
Viszont ez nem mondja meg, miért olyan gyakori a cistitisem!
Mert igazából nekem is elmúlik antibiotikumra -a Cifranra mondjuk nem, de a legtöbbre igen.
Most tanultam egyébként, hogy a divertikulum is visszatérő cistitis okozhat. Az a hólyag kiboltosulása, ahol könnyen megrekednek a bakt.ok, mert ott nem mossa úgy át a vizelet a hólyagot.
De ezt talán UH-on látni lehetne...majd elmegyek megint ha bajom lesz egy másik ultrahangos orvoshoz...
JA, meg nekem akkor szokott előfordulni, mikor hüvelygyulladásom van. Mondjuk logikus, hogy a bacik átterjednek a hüvelyről a húgycsőnyílásra is, nincs messze a 2 egymástól. Kérdés: hogy a hüvelygyull. okozza a cistitist, vagy fordítva. Neked ilyen nem szokott lenni?
Ilyenkor nem árt medveszőlő levél teát inni (túl sokáig nem szabad alkalmazni,mert a vesét károsíthatja),cickafark vagy zsurlófű tea...Urogin tinktúra még az is jó.
Valami baktérium okozhatja...én is így járok sajnos február óta...most is volt,most szedem a 2. antibiotikum kúrát,de már belefáradtam...
Most szedem a tőzegáfonyát...(walurinal-napi 4-et veszek be),közben meg elkezdtem szedni a Zanocint (V). Úgy néz ki kezdek helyrejönni,de nagyon nehezen megy...
Ilyenkor rohadt sokat igyál,hogy takarítsa mossa a veséid,hólyagod...Jobbulást...
Igen szokott hüvelygyulladásom is lenni és gondoltam rá hogy amiatt is lehet. :S
Tőzegáfonyát szedek, meg Cantaris homeopátiás golyócskákat.
Reggel voltam nagyon nagyon rosszul a buszon... :S de egy kis pihenés óta már semmi bajom nincs, meg nagyon sokat ittam. :)
Köszönöm a segítséget és nektek is jobbulást!
Majd esetleg írhattok ide ha van kedvetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!