Csak én érzem így, hogy a Harry Potter 7 2. rész befejezését nagyon elcseszték?
nekem ezekkel semmi bajom nem volt, a feltámadás pl bennevolt a könyvben is..
viszont volt benne egy csomó erőltetett poén, ami a könyvben nem volt benne..pl h a luna a longbottongyerekkel összejön..ezek az erőltetett részek nekem nagyon nem jöttek te..
És kicsiGróp sem volt benne <3
Hát igen,azok akik csak a filmeket látták,arra számítottak,hogy megértik a történetet ha majd megnézik az utolsó filmet is.
Innen nézve valóban csalódás lehet,mert a filmekből valóban nem lehetett megérteni.
A filmek az egész történet kb 30%-át dolgozta fel.
Érdemes elolvasni,mert zseniális,elgondolkodtató és csavaros történet.Ehhez képest más könyv unalmasnak tűnhet.
Az előttem szólók mindent elmondtak...nekem is csalódás volt a film...bár már a 3.rész óta mondogatom,hogy én több HP filmet nem nézek(előtte még túl kicsi voltam felfogni,hogy mennyire lapos a könyvekhez képest),mégis mindig adtam egy esélyt...főleg most,hogy kettészedték...ez se segített rajtuk...unalmas,igénytelen sztori lett,az egész maszlagnak talán csak a zenéje értékelhető...
Én is ajánlom az olvasást!Voltak benne részek,mikor szakadtam a nevetéstől (pl.egy érdekes kviddicsválogatásnál:D),volt,mikor majd kiugrott a szívem az izgalomtól,volt,hogy bőgtem (arra számítottam,hogy gyerekeknek szóló meséhez illően nem halnak meg a szívemhez közel állók),és bizony az utolsó rész olvasását félbe kellett szakítanom,mert kiborultam,nem bírták az idegeim (túlságosan sötét és valóságos volt)...
Összességében: rengeteg könyvet olvastam már életem során,ehhez hasonlót elképzelni sem tudok...és nem csak a kiváltott érzelmek sokszínűsége miatt,hanem mert az írónak sikerült egy olyan világot megteremtenie,amelyre mindig vágytam gyerekkoromban...de hát ki ne vágyna varázslatokra,csodákra?:D
A szívem csücske ez a sorozat,mindenképpen olvasd el!;)
00:12 vagyok..
14éves fiú létemre elbőgtem magam az olvasásnál, amikor a dobby meghalt..
a filmnél viszont az érzelgős része nem jött át..
jó, mondjuk ez még az előző rész vége..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!