Jáj... elég sok van :DD
sorozat: Skins, Glee
vígjáték: Ted, Jim Carrey filmek
dráma: Ne engedj el!, Levelek Júliának, Szerelmünk lapjai, Séta a múltba, A nyugtalanság kora,
horror: Halálos hallgatás, Kör, Kísértetjárás Connecticout-ban, Motel, A rettegés háza, Álmok otthona, Silent Hill
azt van még: Tökéletes hang, Napos oldal, Csúcshatás, Lopott szavak, Interjú a vámpírral, Az óriásölő
hirtelen ennyi jutott eszembe :D
Nekem is van pár..:D
Filmnek épp a Tökéletes hang, a sorozatokat jobban szeretem..:)
Szóvaal: Carrie naplója, Így jártam anyátokkal, Popland!, Jim szerint a világ, A Comedy Central bemutatja (:D), Életem értelmei, Elvált Gary, V, mint Viktória, Teresa, Ezel, Szulejmán, tehát van itt minden.:D Tiniknek (az volnék:DD), spanyol és török szappanopera, amerikai családos cuccok és magyar comedy is.:D
Neked?:D
Ponyvaregény
(Pulp Fiction, 1994)
Blöff
(Snatch, 2000) [link]
Született gyilkosok
(Natural Born Killers, 1994) [link]
21 gramm
(21 grams, 2003) [link]
A tökéletes trükk
(The Prestige, 2006) [link]
Belső tenger
(Mar adentro, 2004) [link]
Cadillac Records - Csillogó fekete lemezek
(Cadillac Records, 2008) [link]
Az utolsó tangó Párizsban
(Ultimo tango a Parigi, 1972) [link]
Ötödik pecsét
(1976) [link]
Megáll az idő
(1981) [link]
Titokzatos folyó
(Mystic River, 2003) [link]
Django elszabadul
(Django Unchained, 2012) [link]
Szörnyek keringője
(Monster's Ball, 2001) [link]
Fargo
(1996)
Tudorok
- sorozat -
(The Tudors, 2007)
Borgiák
- sorozat -
(The Borgias, 2011) [link]
Nekem a kedvenc filmjeim a Másnaposok, Éhezők Viadala,Pi Élete most ennyi jut eszem.
Sorozatokból Nancy ül a fűben, Így jártam anyátokkal, szellemekkel suttogó, showder klub, comedy central bemutatja, Simson család, Éjjel Nappal Bdpst, Jóban rosszban
Sorozat:
-Lost (nagyon ajánlom az első pár évad a mostani friss sorozatokat is magasan veri)
-Grace klinika (orvosos, nekem a kedvencem)
-Vámpírnaplók (nagyon jó,nem az a tipikus vámpíros hülyeség)
-Pretty Little Liars (3. évad elég unalmas de most kezdődött a 4. évad)
-Secret Circle (nem folytatják de nagyon jó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!