Ki nézi a Disney Channel-t? Mi a véleményetek róla? Mi abból a kedvenc sorozatotok?
Néha,de csak a meséket.
A kedvencem a Kid vs Kat.
Zsenipalánták. Ez az egyetlen sorozat aminek minden jelenetén tudok nevetni, akkora poénok vannak. Pedig rég nem vagyok benne a gyerek-tinikategóriában.
Az Indul a riszánál inkább csak a háttérben szóltak a részek, de amikor figyeltem a történetre, az is jó volt. Bár nekem Rocky grimaszai elég zavaróak, nagyon mesterkélt és csúnya is olyankor.
A Sok sikert Charlie első évada megvan, még várat hogy elkezdjem, nem láttam hogy milyen. De ha itt ketten is mondják a célcsoportból, hogy jó, akkor bepróbálom.
(amúgy nem nézem a csatornát, így nem tudom mennyi "jó" sorozata lehet, de azért van 4-5 amit érdemes lehet nézni - még ha nem is veszed figyelembe hogy elég klisések és hasonlóak a tinisorozatok)
A röhögés a sorozatok műfaja miatt van. Többkamerás vígjátékok, és az mindig így épül fel: poén - nevetés - hatásszünet.
Mivel ezeket élő közönség előtt veszik fel, ezért a nevetés nem "mű", csak a magyar fordítás miatt esetleg nem azt mondják amit az eredetiben, ezért nem is érted hogy éppen mi vicces. Ott a mondatok végén van mindig a poén, míg a magyar szórend máshogy épül fel, és lehet hogy a mondat vége már nem is vicces, de az angol részben pont ott kezdődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!