Véres, ijesztő, élethű horrort szeretnék nézni, írnátok nekem néhány horror film címet?
Élethű:
Mártírok
Eden Lake
Ezke is jók:
Hullajó
Tébolyultak
Gonosz Halott
Rémmesék könyve
Rémmesék
Szelemhajó
Ragyogás
Az ördögűző
A Legkegyetlenebb, de még értelmes azaz van története típusú horror filmek amiket én láttam azok ezek:
Gyilkos Kilátások
Motel
Elhagyott Szoba
I Saw The Devil
No Mercy
A Szomszéd Lány
Ebola Tünetek
Furcsa Játék
Megan Is Missing
Red Room
The Collector
The Loved Ones
Ezek szerintem mind nagyon jó és nagyon kemény filmek! :)
"A Legkegyetlenebb, de még értelmes azaz van története típusú horror filmek amiket én láttam azok ezek: "
---Motel...
Ne haragudj,kedves előző,nem akarok kötekedni,de a Motel az pont az egyik legjobb példa az értelmetlen,undorító és öncélú erőszakos horrorfilmeknek,amiknek az égvilágon semmi,de semmi értelme.
Kérdező
-Carved:a felmtetszett szájú nő
-Audition(meghallgatás)
-stb... :)
Szerintem a Motel-nek pont, hogy van jó sztorija! Természetesen Gore kategóriában már szinte mindegyik filmben elég jellemző a túlzott és öncélú erőszak, ahogy a te általad említett Audition végén is!
A fenti kijelentésemmel arra utaltam, hogy vannak kifejezetten olyan filmek, ami semmiről nem szólnak csak a brutalitásról és a megbotránkoztatásról.
A felsorolt filmek szerintem amelett, hogy durvák izgalmasak is.
betolakodó
fűrész első néhány része
utolsó ház balra
köpök a sírodra
frontiers
Szerintem a Dög I, II, III, nagyon brutális, ott a történet rohadt egyszerű, viszont szakad a vér a monitorból közben és minden jelenet baromi kegyetlen és durva!
Amúgy pont ez volt a kérdésben/kérésben nem pedig az hogy legyen sztori, amin később vita támadt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!