Strat adale kérdése:
Nagyon ijesztő horror filmek?
Figyelt kérdés
Tudom sok kérdés volt, de hát sehol se találtam igazán ijesztőt. Nem kell nekem hogy véres legyen, csak ami tényleg nem unalmas! Olyant akarok látni amin elejétől a végéig lehet izgulni és parázni, azaz 5.1 fúl hanggal ijesztegetnek folyamatosan. Mármint nem várt események jönnek, azaz értitek, rendesen be akarok már szarni :D Ja és magyar szinkronos legyen, jöhet majd feliratos, de első sorban magyar, mert barátnőmmel akarom nézni, ő meg nem bírja a feliratosokat, szóval először magyar, Ilyen fürész kör,kocka,balta,utolsó ház balra,nem fogadott hívás, tükrök, stb hanyagoljuk.#horror #menyiségben
2013. máj. 8. 13:25
1/3 anonim válasza:
-Insidious- én angolul láttam nemtom van e szinkronos. Eléggé parás
-Más világ
2/3 anonim válasza:
az utolsó ház balra
- azt hiszem, hogy be is tiltották
3/3 anonim válasza:
Chakushin ari 1-2-3(nem fogadott hívás eredeti verziók)
Inside the mirror(Tükrök eredeti)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!