Nektek hogy tetszett az a jelenet a Barátok Közt-ben amikor Igor megjelent Nóráéknál?
Figyelt kérdés
Szerintem órási fogás volt, nagyon jól meg csinálták, főleg a füstös rész volt nagyon eltalálva. Nagyon hatásosra sikerült, akivel beszéltem, azok mind azt mondták, hogy hirtelen egy pillanatra meghűlt bennük a vér, Igor láttán.
Igor különösen sötét, rémisztő tekintete csak tovább fokozta ezt a hatást.
Szerintem ezzel a BK egyik leghatásosabb jelenetét láthattuk.
Rám olyannyira hatással volt, hogy azon az éjjelen azt is álmodtam hogy itt van Igor a lakásban, én meg egyedül vagyok :D
2013. máj. 5. 22:00
1/6 anonim válasza:
Szerintem is nagyon hatásos volt. Én is megijedtem :)
2/6 anonim válasza:
Én nem ijedtem meg ugyan, csak röhögtem; de Nekem is nagyon bejött a dolog... remélem lesz folytatása... amúgy a sorozat sztem naprólnapra jobb... :D
3/6 anonim válasza:
Semmit nem váltott ki belőlem. Viszont elég szánalmas,már annyira lelaposodott az egész sorozat,hogy mindenféle hülyeséget beleraknak. Azon sem csodálkoznék,ha néhány rész múlva már szexjelenetek is lennének benne...
5/6 anonim válasza:
Hát elég rémisztő volt én is megijedtem de nagyon jól megcsináltál gratulálni tudok:)))
6/6 anonim válasza:
Szerintem tök jól kitalálták, nekem tetszett. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!