A "The Walking Dead" sorozat nézése közben, melyik résznél, melyik jelenetnél féltél legjobban, mikor ijedtél meg legjobban?
Ja és azért, mert azt írják akkor szerinted az az?
Ez nem horror, karakterdráma, amibe néha van egy kis zombigyilkolás, amik miatt egyesek azt hiszik horror, de nem az.
Itt is az van, hogy Drama | Horror | Thriller !
Melyik rész, melyik jelenete izgalmas a számodra?
(Szerintem vannak benne ijesztő részek, jelenetek is!)
Hiába írnak horrort, akkor sem horror.
Ijesztő jelenetek nem nagyon vannak, vagyis nem horror-ijesztő, csak hirtelen max felriadsz.
Egyébként már nem nagyon emlékszem a részekre, de a harmadik évadból az első rész nagyon jó volt, többi meg nagyon gyenge.
Nekem a legelső rész volt egy icipicit félelmetes, meg amikor az autók alatt bújkáltak.
Dehát, mint kiderült, az élők ijesztőbbek, mint a walker-ek... :D
Sztem se horror, aki nézi, az tudja, hogy nem az. A drámához több köze van, a kiloccsanó agyak meg belek tényleg csak körítés.
***SPOILER****
Nekem a két legsokkolóbb rész az volt, amikor a 2. évadban elkezdték kiengedni a zombikat a pajtából és egyszer csak előlépett Sophia, mint zombi. Meg a 3. évadban Lori szülése is nekem durva volt, nem tudtam, hogy izguljak vagy sírjak...:)
Félelmetesnek talán az 1. évadot nevezném (amikor Rick magához tér a kórházban), a többire az ember már hozzászokik a zombikhoz, meg az apokaliptikus hangulathoz.
***SPOILER VÉGE***
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!