Tudtok mondani jó és ijesztő horror filmeket?
Ha lehet,akkor a Körnél egy kicsit ijesztőbbet,és láttam már a Sikolyt meg a Fűrészt is.Minél ijesztőbb,annál jobb,lehetőleg olyan legyen,amibe nem az a lényeg hogy mennyi vér folyik,hanem hogy fossak utána 1 hétig.:DD
Előre is köszi.:)
-Insidious- huszonéves fejjel annyira beparáztam rajta hogy nappal mertem végignézni.
-Más világ
-Tükrök- bár ezt én nem láttam azt mondják durva
-Rémálom az Elm utcában
köszi:)megnézem őket
(a koromat direkt nem írtam le,mert nem szeretnék olyan kommenteket kapni hogy még nem nekem valóak,ezért azt ne is kérdezzétek)
Rec 1(a spanyol változat)
Sziklák szeme
Átok 1,2,3
The tunnel(az alagút)
Bereavement
Én is nagyon szeretek megijedni és ezektől sikerült.Minden filmbe nagyon beleéltem magam.Ajánlatos este nézni sötétbe és egyedül,úgy mégjobb
Az ördögűző - majdnem elájultam rajt,nem vettem levegőt a feszültségtől meg az izgalomtól! xD
A ragyogás
Démonok 1-2
Gonosz Halott(az eredeti!!)
Tükrök
Rémálom az Elm utcában(az eredeti!!!)
1. vagyok. Szerintem kamasz lehetsz vagy még annyi se!De azért csak óvatosan a félelmetes filmekkel!:)
Még jó a Kedvencek temetője is.
Az Ördögűző szerintem messze nem olyan félelmetes mint mondják...Csak a zöldet okádik az eltorzult kiscsaj és kész. :)
Nézd meg esetleg az eredeti Spielberg féle Cápát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!