Nagy bajban vagyok! Segítégre szorúlnék? :-S (tobbi lent)
Figyelt kérdés
szóval arról lenne szó, hogy letoltottem egy filmet aminek az a címe hogy "the notebook" és ehhez kéne egy magyar szinkron biztosan létezik,csak nem tudom hol töltsem le és hogyan rakjam be a filmhez.Előre is koszi a válaszotokat2013. máj. 27. 16:19
2/5 A kérdező kommentje:
Kerestem de csak feliratost kaptam..:S szinkronnal kellene:S
2013. máj. 27. 16:30
3/5 anonim válasza:
keress hozzá feliratot, eredeti nyelven sokkal jobb
4/5 A kérdező kommentje:
Lehet ha nem lessz mas valasztasom... Azert koszi;)
2013. máj. 27. 16:31
5/5 anonim válasza:
Magyar torrent oldalakon fent van szinkronnal. De ha ragaszkodsz ehhez a videóhoz, akkor át lehet varázsolni a hangot a másikból ebbe. :) Egyébként az ffmpeg képes rá, és el is tudom mondani, hogy hogyan. Ha torrentezni nem tudsz, akkor beírod a google-be, hogy 'szerelmünk lapjai letöltés', és én már a legelső találatnál megtaláltam. Szóval nem valami nehéz beszerezni. :) De ha ragaszkodsz az általad letöltött videóhoz, akkor meg tudom mondani, hogy hogyan kell belerakni a containerbe a hangot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!