Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » True Blood-ról valaki írna...

True Blood-ról valaki írna véleményt?

Figyelt kérdés
Mennyire jók a karakterek, a történet, és úgy maga a sorozat. Meg úgy általánosan a véleményetek róla. Köszönöm.
2013. máj. 26. 18:39
 1/6 anonim ***** válasza:

Bocsánat, hogy csak adtam egy linket de nem tudok jobbat írni ettől...

[link]

2013. máj. 26. 18:41
 2/6 anonim ***** válasza:
2013. máj. 26. 18:52
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon bejön. Főleg az első 4 évad. Az 5. szerintem nagyon kilógó a vámpíros szálon...mit beszélek...egy baromság. Na de sebaj.

Sok szálon fut a sztori (egy kicsit úgy, mint a Trónok harcában), csak mindennapi emberekkel és talán néhol ezért lehet unalmas.

A sztori lényegében az, hogyan próbálnak a vámpírok beilleszkedni a társadalomba és mi a válaszreakció rá az emberek részéről. Időközben más lények is felbukkannak...akik gonosz dolgokat akarnak, lényegében, mint a vámpírok is.

A legfőbb karakter Sookie Stackhouse, aki egy igazi rejtély mind az emberek, mind a vámpírok és mind önmaga számára.

2013. máj. 26. 18:54
 4/6 anonim ***** válasza:

Millió jobb sorozat van nála a tv-ben, de azért egy elég korrekt sorozat, mindenképp 10/6 felett mozog, pár 10/6-os rész is van.

Ahogy előző is írta, sok szálon fut, ezek közül biztos, hogy találsz majd párat, ami nem fog tetszeni, de lesz pár, ami biztos bejönne.

Karakterekből is akad rengeteg, köztük pár hatalmasan jó, akik sajnos nincsenek annyit képernyőn, meg pár gyengébb karakter is.

Mindenképp ajánlott sorozat, de mégsem must-see kategória.

2013. máj. 26. 19:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Sajnos az 5. évaddal tényleg nagyon elcseszerintették. Politika, vámpírknacellárok, pff :D Az előzőekben több volt a természetfelettiség. Talán a 6. évad visszatért erre a szállra, de akkor is megoszló. Ha ez az első évad lenne semmiképp sem kezdtem volna nézni. Nag Blood rajongó vagyok, megjelenés óta nézem, azért sem hagyom abba, hiába silányult el kicsit.
2013. aug. 2. 03:04
 6/6 anonim ***** válasza:
és persze Eric, miatta megéri nézni :D Nemcsak jól néz ki, de a legjobb karakter is
2013. aug. 2. 03:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!