Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » True Blood vélemények?

True Blood vélemények?

Figyelt kérdés
Egész korrekt sorozat, csak 1-2 dolog zavar! Sookie&Tara nyavalygásai, meleg jelenetek is kicsit sok!
2013. máj. 22. 11:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Ja, a buzulás nekem is sok. De még az elején Lafayette nagy forma volt, elbaszták a karakterét evvel a boszorkány izével :D
2013. máj. 22. 11:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Nagy kedvencem nekem is. Tara állandó 200-as vérnyomása engem is nagyon zavar.
2013. máj. 22. 11:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Tara engem is zavart, de vámpírként már ok. A Sookie/Bill szerelmi hullámvasút unalmas, a többi ok. Melegként azt mondom, nyomhatnának bele több jelenetet.
2013. máj. 22. 13:11
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem rossz sorozat, de tényleg van pár zavaró tényező benne.

Bár azok a zavaró tényezők nélkül sem lenne 10/10-es sorozat, de azért rendben van.

2013. máj. 22. 13:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Sok meleg jelenet van benne?! Most én talán kettőre emlékszem az 5 évad alatt :O
2013. máj. 22. 13:14
 6/7 anonim ***** válasza:

Nagyon szeretem, kedvenc sorozatom. Engem a meleg jelenetek nem zavartak, viszont Tara leszbikussága nagyon. Először a 4. évad elején, aztán most az 5. évad végén. Az egész csajt kiiktatnám. Sookie már nem olyan gáz, mint az elején.

Az egész sorozatot Eric viszi a hátán, miatta nézem, imádom.

2013. máj. 22. 20:04
 7/7 anonim ***** válasza:
És ne hagyjuk ki már Pamet és Jessicát sem. A legnagyobb kedvencek. Az 5. évadban az egyetlen normális szál Pamé volt, aztán az évad második fele érdekesebb lett a tündér/vámpír/Sookie dologgal.
2013. máj. 22. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!