Vélemények a True Blood 3. évad fináléjáról?
Figyelt kérdés
2010. szept. 13. 20:43
1/6 anonim válasza:
Jó volt, bár szerintem nem annyira ütős... :/ Mindenesetre nagyon várom a következő évadot. :D Közben eszembe jutott, hogy Jason ugyanezt csinálta az előző két évadban... Mármint mikor azt hinné az ember, hogy végre megjavul, aztán meg belekeveredik valami szarságba. :'D Örültem, hogy Alcide-ot megint láttam és Billt egyre jobban utálom. Tetszett, hogy Sookie végre igazán "gonosz" volt és élvezte is, mikor Talbot maradványait eltüntette. :D Pamnek megint rövid szerep jutott, de akkor sikerült a tőle várható beszólás adagot teljesítenie. :'D Eric meg hát igen... *-* Kicsit jól nézett ki betonosan. xD Samben viszont egyre inkább csalódok... :( Tara meg nyomi az új hajával... Lafayatte meg szerencsétlen és Jesust is kiröhögtem... :D Boszi... xD No mindegy, nekem nagyon tetszett amúgy. *-*
2/6 anonim válasza:
Szerintem a többi részhez képest nem volt valami nagy szám.jobbra számítottam. volt benne Godric,nekem már ezért megérte megnézni. Bill-t én is kezdem utálni, remélem a csajszi a vérfarkassal jön össze. :)
3/6 anonim válasza:
Jajj igen, Godricot én is imádom... *-* El is felejtettem szépen megemlíteni, nagyon sajnálom... :( Ha a könyvekből indulunk ki, akkor sajnos nem biztos, hogy Alcide lesz a befutó... :( Legalábbis a 4. könyvig biztos nem volt az. xD
6/6 anonim válasza:
Többi évadok sokkal jobbak vtak.Sam elég szar szerepet kapott,unalmasak a jelenetei,és Lafayette-nek is szarul állt hogy bepasizott :D A finálé elég megdöbbentő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!