Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek mi lesz a Vámpírna...

Szerintetek mi lesz a Vámpírnaplók 5. évadában? Ti mit látnátok szívesen?

Figyelt kérdés

Én négy dolgot szeretnék:

Klaroline-t!

Még több vért!

Még több drámát Damon és Elena közt

Majd a végén újra egy Stelena-t:)

Régen Delena párti voltam, de valahogy rájöttem, hogy Stefannal jobbak voltak.

Ti mit szeretnétek majd?

Mikor lehet majd valamit tudni az 5.évadról?

2013. máj. 25. 15:32
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Jeremyvel nincs bajom, bár nem miatta nézem a sorozatot. Katerinára kíváncsi lennék emberként, bár tuti visszaváltozik majd. Vagy, mivel minden vámpír utálja, egy sem segít neki.

Igen! Sok-sok könnyt akarok:) Sok izgulást és vért!:)

2013. máj. 28. 18:58
 12/16 anonim ***** válasza:

Újabb Damon-Elena-Stefan szerelmi háromszöget, Silas mielőbbi kinyírását, Mattet és Rebekah-t nagyon sokáig együtt. Lexit nagyon-nagyon-nagyon-nagyon szeretném, szerintem Stefannal lehetne köztük több barátságnál... Bonnie térjen vissza, de jöhetnének még boszorkányok... Katherine változzon vámpírrá, mert emberként elképzelni sem tudom.

Ezenkívül pedig rengeteg vért, izgalmat, jelenetet amit lehet sírva nevetni, nevetve sírni, félni, szorítani egyik-másik szereplőnek... :)

2013. máj. 29. 15:53
 13/16 anonim ***** válasza:
Én egy időre még hagynám Elenát és Damont együtt, had unják el egymást, közben pedig szeretném ha Stefan összejönne Katherinel. A végén viszont Stelena lenne. A többi nem annyira érdekel.
2013. máj. 29. 16:10
 14/16 A kérdező kommentje:

Jaj istenem, egyre jobban várom már az októbert:) Nagyon kíváncsi vagyok most már, hogy mi hogy lesz:)

Köszi a válaszokat:)

2013. máj. 29. 16:56
 15/16 anonim válasza:
STELENA <3 Rebekah, Lexi!!
2013. jún. 1. 22:10
 16/16 A kérdező kommentje:

Többen írtátok Lexit:) Ennek örülök. Az egyik kedvenc karakterem volt. Ha választhatnék, hogy ki legyek, Lexit választanám, bár ő már nincs. Én is szeretném, hogy visszajöjjön. Kell valaki az ilyen "Vámpírnaplókos" helyzetekben, aki higgadt és tudja, mi a jó:)

Lexi!<3

2013. jún. 1. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!