Szerintetek mi lesz a Vámpírnaplók 5. évadában? Ti mit látnátok szívesen?
Én négy dolgot szeretnék:
Klaroline-t!
Még több vért!
Még több drámát Damon és Elena közt
Majd a végén újra egy Stelena-t:)
Régen Delena párti voltam, de valahogy rájöttem, hogy Stefannal jobbak voltak.
Ti mit szeretnétek majd?
Mikor lehet majd valamit tudni az 5.évadról?
Catherine/Stefan
Caroline/Klaus
Elena/Damon
Ha ezek meglesznek, tökéletesen elégedett vagyok :D
Klaroline. Bonnie-t, nagyobb drámákat, Silas kezd egyre jobban idegesíteni, szóval a halálát. De ha össze is jönne Klaroline akkor az csak a The Originalsban folytatódna. Mert ugye ott a fő Klaus. ://
Akkor lehet majd vmit tudni amikorkeődik. Október 10-17 körül. :D Ja és a The originals keddenként lesz a TVD meg ugyan úgy csütörtökön.
Katerina és Stefan:) Érdekesen hangzik, nagyon megnézném:)
Ez az árnyékmás a végén elég fura volt. Már megvan Silas alakja, nem tudom miért nem mutatták. Kíváncsi leszek, hogy mi lesz így, hogy Elena lenyelette Katerinával:D
Köszi a válaszokat!:)
ezen az oldalon én minden megtudtam ami akartam!
Destelena pillanatokat, új boszorkányt, azt hogy Rebekah maradjon, Mabekah-t, Jeremynek egy új barátnőt, azt hogy stefan maradjon életben(!!!), és LEEEEXXXXIIIII-t szeretném!
JA ÉS TANULJÁTOK MÁR MEG LEÍRNI A NEVEKET!!! AZ NEM CATHERINE ÉS NEM IS KATERINE! KATHERINE VAGY KATERINA!!!!
Szerintem ez itt nem a helyesírási verseny, ahogy te is bemutattad a Stefan kis betűvel írásakor. Nem mindegy, hogy írjuk le a nevét, ha mindenki tudja, kiről van szó?
Ja, és minek kell ordítani?! Szerinted ha nem nagy betűvel írod, nem fogjuk felismerni?
Hogy ne legyek teljesen off, még annyit mondok, hogy én nem várom vissza Bonnie-t, nem sokat lehet már kihozni belőle szerintem, egy új boszi viszont tényleg nem lenne rossz.
Klaroline & Haley féltékenységi jelenetek.
Vér. Könny. Izgalom.
Stelena isten ments.
Igen Dameon és Elena párti vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!