Vámpírnaplók c. sorozatban Silas kinek az alakját nem vette fel?
Figyelt kérdés
Shane
Caroline
Matt
Bonnie
Ez a kérdés egy oldalon. Shane és Caroline alakját tudom hogy felvette. De a másik kettőben elbizonytalanodtam. Segítene valaki aki képben van a sorozatban? :) Köszi előre is! :))
2013. máj. 23. 17:14
1/4 FannaL válasza:
Shane: mikor a szigetről jött. Carolin: most az éved végén, Matt mikor Caroline-t ijesztgette Silas Matt vhol vmilyen falnál állt. Szóval: Bonnie :)
2/4 anonim válasza:
A kvízt egyedül kellene megcsinálnod. Ez nem fair. Én is visszanéztem 1-2 részt, hogy minden kérdésre megtaláljam a választ. Így nem is érdemled meg, hogy nyerj!!!
3/4 anonim válasza:
Fogadd mélységes gratulációm! Mi, igazi rajongók kikerestük a válaszokat úgy, hogy visszanéztük az epizódokat. Én csak az első évad első részét néztem vissza, de akkor is. Ez így nem fair!! Remélem, ha nyersz boldogan fogod átvenni a nyereményed, amit egyáltalán nem érdemelsz meg! -.-"
4/4 anonim válasza:
GRATULÁLOK! ezt a kvízt magadtól vagy az episódok visszanézésével kéne megtudnod!!! én ezt a kérdést például magamtól tudtam mert szerintem ez annak alap aki képben szeretne lenni !!! SZÁNALMAS TVD RAJONGÓK VAGYTOK MONDHATOM!! TE LEGALÁBB A NEVEKET LETUDOD ÍRNI!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!