Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek a Vámpírnaplók...

Jamesandjames kérdése:

Szerintetek a Vámpírnaplók sorozatban Shane professzor jó vagy rossz oldalon áll?

Figyelt kérdés
Nekem sokszor szimpatikus meg nem is. Sosem tudom, hogy vajon mi lesz, és tényleg igaz-e, amit Rebekahéknak mondott. Nektek mi a véleményetek?

2013. jan. 20. 15:07
 1/6 Alkonyat-Vámpírnapló ***** válasza:
Szerintem Bonnie-nak tényleg segíteni akar. De a saját érdekeit is szem ellőtt tartja. Szóval utálja a vámpírokat, gondolom ezért kell neki annyira Silas.
2013. jan. 21. 10:26
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen lehetséges, de azért szerintem részben ki is használja Bonnie-t.:)
2013. jan. 21. 16:59
 3/6 MissYvonne ***** válasza:
Szerintem rossz oldalon áll :$
2013. jan. 21. 17:15
 4/6 Tity ***** válasza:
Bonnienak és Jeremynek tényleg segít,de 4x10-ben említi hogy ha megtalálja Silast akkor a holtak fel fognak támadni,és azért ha minden holt feltámadna nem a legjobb lenne..
2013. jan. 21. 19:55
 5/6 A kérdező kommentje:
De azért még állhat rossz oldalon, mert volt éppen elég olyan aki meghalt és ő esetleg vissza szeretné hozni az élőkhöz, és akkor ezért is segíthet Bonnienak és Jernek:D
2013. jan. 21. 20:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Az utóbbi pár részben jónak tűnt, de szerintem ez csak álca. Szerintem kihasznál mindenkit a saját céljai érdekében (feltámasztani Silast, aki meg majd feléleszti a halott feleségét és gyerekét).
2013. jan. 22. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!