Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A narutoban szerintetek...

Kazuki kérdése:

A narutoban szerintetek naruto és sakura összejönnek?

Figyelt kérdés

Vagy naruto+hinata meg sakura+sasuke

ugye nem?

2013. máj. 21. 12:30
1 2 3 4
 21/39 AnimeFredy válasza:
Szerintem már bisztos rájötetek hogy,mifog jönni de èn szerintem is SPOILER:ez a Naruto Hinatával teljes hüjesèg söt mèg fel is idegesit hisz az öszes rèsz alatt Naruto ès Hinata amenyit beszèlgetek meg tudom számolni a kèt kezemen viszont elentèben Sakuával töbször is lácot hogy több van kösztük mint barátság eszt a vak is lása ès mègis ugyis Sasukèvel rakják ösze Sakurát tiszta hűjesèg.Egy kicsit eltèrtem a tárgytol bocsi de eszt lekelett irnom :)
2016. jan. 9. 21:09
 22/39 anonim ***** válasza:
Azta a rohadt életbe.Helyesírásról hallottál már?!Amúgy meg egész végig egyértelmű volt,hogy ki kivel jön össze.Naruto és Hinata,Sasuke és Sakura.Sakura egész végig figyelmen kívül hagyta Narutot,miért az utolsó pillanatban gondolná meg magát?Ezzel még jobban elrontották volna a sztorit.Sakura csak Sasuket akarta egész végig.Így van a való életben is srácok,hiába küzdetek egy lányért,nem fogtok figyelembe kerülni ha más tetszik neki.Erre tökéletes példa Naruto rengeteg önfeláldozása,kiállása Sakura mellett.
2016. jan. 10. 03:36
 23/39 AnimeFredy válasza:
Bocs,a helyesirásèrt nem igazán törödtem vele :).Lehet,hogy igazad van de azèrt szerintem Sakura is èrez valamit Naruto iránt eszt a több rèszbe is ès movieben is lehet látni.Sokkal kozelebb áll Naruto Sakurához mint Hinatához hisz egy normális beszèlgetès nem volt soha köztük(Bocsi ha nem irok helyesen nem fektetek rá hangsulyt :) )
2016. jan. 11. 14:56
 24/39 anonim ***** válasza:
Pedig kéne fektetni rá,de mindegy.Naruto mindig is közelebb állt Sakurához,mert őt szerette,de ha láttad a filmet(Naruto:The last),akkor ott rádöbben hogy Hinatat szereti.Szerintem ez így van jól,csak kicsit gyors az egész.Amúgy a 4. háborúban már nincs oda Sakuráért.Ott már a NaruHinara épült a dolog,egy fölösleges halállal...
2016. jan. 11. 16:16
 25/39 AnimeFredy válasza:
Egyet értek veled szerintem is tul hamar őszekerültek na de mostmár mindegy elfogadom ahogy van.Látam a filmet és az egész részt és amikor Sakura mondta Narutonak, hogy azért szerete Naruto öt mert vesenyezni akart Sasukéval teljesen hüjeség az egész szerintem hisz hányszor sirtak egymás után Sakura meg az egyik moviebe még monta is,hogy az én kiss Naruto milyen hamar gyogyul és most lehet , hogy nem valami jo példa de ha te is látad az öszes moviet és részt akkor csak kellett lásad,hogy nem csak barátok ugy tekintettek egymásra mig elvolt Sasuke.(Bocs a helyes irásért)
2016. jan. 12. 16:06
 26/39 anonim ***** válasza:
Nem láttam sok filmet.Összesen csak kettőt.Amúgy igen,amíg Sasuke nem volt addig Sakura egyre jobban kedvelte Narutot,de akkoris csak Sasukera vágyott.Látod még hazudott is Narutonak,hogy szereti csak hogy Sasukeval legyen.Még a hazáját is elárulta volna Sasukéért,szóval sajnos Naruto sosem járt sikerrel,hiába tett érte tényleg bármit!
2016. jan. 12. 19:45
 27/39 AnimeFredy válasza:
Hát ja.Szerintem Sakura nagyon hüje hisz Sasuke nagyon sok hüjeséget csinált nem tom meg értrni ,hogy miért szerelmes belé hisz meg akarta ölni és még ugyis szereti és moviebe ösze jönnek szerintem nagyon hüjén csinálták meg.
2016. jan. 13. 16:58
 28/39 anonim ***** válasza:
A való életben is így van...de már mindegy.Én örülök,hogy így alakult az egész,csak Neji élte volna túl és Tentennel jöttek volna össze. :)
2016. jan. 13. 17:43
 29/39 AnimeFredy válasza:
Igazad van már mindegy ha tetszik ha nem.Szerintem is elèg kár,hogy meghalt Neji de miböl gondolod ,hogy öszejöttek volna Tentennel ? Hisz nem voltam olyan közel egymáshoz vagy legalábis nem ugy tünik nekem.
2016. jan. 14. 17:44
 30/39 anonim ***** válasza:
Azért elég közel voltak egymáshoz,bár nem erre épült a főszál.Meg ugye a Naruto nem szerelmi téma,de volt pár utalás arra,hogy Neji meg Tenten között volt valami.Pl. a Kisame elleni harcban,mikor Neji megmenti a többieket a víz börtönből,de akkor dőlt el végleg,amikor Tenten álmában Neji elmondja,hogy ő miatta van életben és a vállára teszi a kezét és Tenten olyan beélvezett arcot vág. :D Nézd meg,majd meglátod. :)
2016. jan. 14. 17:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!