A narutoban szerintetek naruto és sakura összejönnek?
Vagy naruto+hinata meg sakura+sasuke
ugye nem?
naruto + hinata és sasuke + sakura lesz :)én személy szerint örülök neki :P
SPOILER!
Hinata a háború után szerelmet fog vallani narutonak (elvileg)
Isten kímélj már meg minket az ilyenektől !
NEM , ugyanis még mindig egy shounen fight és még mindig célzás se nagyon volt rá 13évnyi manga után sem . Komolyan ilyenre vágytok miért nem mentek a shoujo kategóriát nézegetni ... vannak olyanok ahol harc is van meg romantikus szál is . De nemtudom mit akartok a narutos karik kb (Főleg naruto-hinata) kb 5szót nem beszélt egymással több mint 500rész alatt.
"Hinata a háború után szerelmet fog vallani narutonak (elvileg)"
Ez meg egy hatalmas hülyeség , a mangában sincs vége a háborúnak ..
Második válaszoló egy:ha nem érdekel a kérdés ne válaszolj
Kettő attól hogy shunen műfajú még lehet benne szerelem csak nem azon van a hangsúly ott van pl.kurenai+asuma az mi??
és három azért nem nem nézem a másik műfajt mert nekem ez a kedvenc animém jó és nem a romantika miatt nézem csak örülnék ha már mivel naruto szerelmes sakuraba jó lenne,ha össze jönnénekne de ha nem hát nem...na mind1
A többi választ azért kösziB-)
Még nem tudni, hogy mi lesz a párosításokkal! szívem szerint egyik se, mert a végén kinyírják egymást a narusakus és a naruhinás fanok. Ne haragudj kérdező, de én retteneteset csalódnék, ha sakuraval összejönnének. Annyira nem érdemli meg Narutot.. Naruto meg lealacsonyodik a szintjére és nyal neki.. Nem útálom Sakurat, de akkoris :/ Olyan mintha testvéreket hoznának össze a szememben. Titkon azon reménykedek, hogy Naruto nem fogja fel, hogy testvérként szereti Sakurat.
69%os :D sok dologban egyetértek a válaszaiddal, de ez nevetséges amit leírtál. Ezt a logikát nem értem, kérlek magyarázd el! Ha megölnek valakit, akkor ott nem is volt szerelem?? wtf??? :DD vagy ezt hogy érted???? Amúgy meg a shoujo mangákban/animékben is van nem egy olyan, amiben beteljesületlen szerelem van vagy épp kevesebb van mint a Narutoban. Míg vannak olyan shounenek, amikben viszont van nagyon is szerelem! Bár az is igaz, hogy a Naruto nem megy bele annyira, de akiket érdekel ez a nagyon kicsi szerelmiszál az megelégszik ennyivel. Senki se panaszkodott, hogy nem elég. :D Nekem néha még sok is volt.. O.O igazából nem is értem miért erőlködsz.
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ne csináld ,ár 70!
A tragédiák által szoktak megmutatkozni legjobban az érzelmek...
De mindegy, a fináléban majd úgy is kiderül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!