Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A narutoban szerintetek...

Kazuki kérdése:

A narutoban szerintetek naruto és sakura összejönnek?

Figyelt kérdés

Vagy naruto+hinata meg sakura+sasuke

ugye nem?

2013. máj. 21. 12:30
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
nem lesz semmi, mert ez nem olyan figyelmedbe ajánlom a lovely complexet....
2013. máj. 24. 21:16
 12/39 A kérdező kommentje:

Nem érdekel a shoju műfaj értsétek már meeeeeg!!

És ti ( tisztelet a kivételnek) olyan hülyék vagytok az asumas dologgal kapcsolatban én nem a halálára gondoltam hanem a halála előtt hogy kézenfogva járt kurenaial és még gyerekük is lett vagyis ''úgy'' is voltak együtt szal na mind1 ennyit nektek a sok hülye válaszért de a többi választ azért köszike:)

2013. máj. 27. 08:02
 13/39 Nirata ***** válasza:

Kérdező, ne haragudj de szakadok (:

Igazad van,de hiába mondod ezt nekik, én már egy jó ideje próbálom, de senki se tudja meggyőzni a másikat

2013. máj. 27. 08:31
 14/39 A kérdező kommentje:
Hát ja már rájöttem!és amúgy nem haragszok utánna olvastam és zémyleg elég vicces lett amit írtam
2013. máj. 27. 08:35
 15/39 anonim ***** válasza:
11%

Szerintem meg Sakura Gotenks-el fog összejönni , azt 20 gyereket szül neki , gotenks drámaian elpatkot és hú de romantikus ahj , tocsogok .

<- és ezt elmondanám még mindig a tragédia kategória nem a romantika ..

2013. máj. 27. 11:49
 16/39 Nirata ***** válasza:

Nem is azt mondtam, csak gyakran inkább ott derülnek ki az érzelmek

Te szoktad felhozni a tragédiát...És én ezért kapcsoltam össze a kettőt...

2013. máj. 27. 12:14
 17/39 A kérdező kommentje:
69%-os ide ne írj többet létszi jó mert már sikerült jól felidegesíteni
2013. jún. 3. 10:24
 18/39 anonim válasza:
Szerintem azért fog összejönni Naruto és Sakura,mert már Sakura is túl tette magát Sasukén...Sasuke pedig nem szereti Sakurát,Naruto meg Hinatát alig ismeri.
2015. máj. 24. 15:43
 19/39 anonim ***** válasza:
Mangaban mar kiderult regen,ha akarjatok tudni nezzetek meg a mangat.En szemely szerint nem orulok neki.
2015. jún. 30. 19:31
 20/39 anonim válasza:
Naruto és Hinata össze fognak jönni a The Last-ban de azt nem tudom hogy Sakura és Sasuke összejönnek-e.Egyébként a The Last-ban még az is benne van hogy Naruto lehet hogy nem is volt szerelmes SOHA Sakurába csak Sasukéval versenget
2015. júl. 20. 10:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!