Szerintetek vége lesz valaha ennek a rettenetes Barátok Közt című agyrémnek?
Figyelt kérdés
Több mint 7000 rész készült eddig belőle, komolyan nem unja még a magyar nép?2013. máj. 20. 15:59
11/13 anonim válasza:
ÁÁÁÁ istenem! Mondjatok már nekem olyan Magyar, vagy hülye vagyok bármilyen nyelvű sorozatot amibe van "érték"?
12/13 anonim válasza:
"ÁÁÁÁ". Minek húzod még ezt a vitát? Fölösleges. De ha ennyire akarod,akkor nézz meg egy ázsiai történelmi sorozatot;értékes,mert nem vérengzésről,és nem arról szól,hogy ki kivel kúrt/nem kúrt,hanem kultúrát és történelmet is tanulhat belőle az ember. Nekem semmi kifogásom az ellen,hogy Te nézed a BK-t,de jó lenne megérteni kicsit a másik nézőpontját is,hogy miért kritizálja.
13/13 anonim válasza:
Olyan furcsa számomra hogy mindenki csak szidja ezt a sorozatot miközben ez az RTL legnépszerübb műsora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!