Mi a véleményetek a Vámpírnaplók legújabb, 04.22-es részéről?
Az majd a köv. részben. Igen, nagyon úgy nézki, hogy Bonnie meghalt.
A 22.: Ugye Elena visszatért. Tetszett Elena, meg Katherine összeveszése, de ugye ott is egy csomót sérült Bonnie, így ez is gyengítette, meg Silas is. Örülök a visszatérőknek. Üdv a halálból. :) A Vadászoktól én is félek, én Klaroline fan vagyok, de itt sajnos semmi ilyesmi nem volt. Kíváncsi leszek a következő részbe, és az 5. évadra is ki merre hova megy továbbtanulni. Állítólag vannak akik kiesnek és a The Originalsban fognak tevékenykedni és lesznek új bevándorlók Mysitc Falls-ba. :) Szerintem itt nagy összecsapások lesznek a végén, bár Caroline: Jöhet bárki, élő, vagy halott, a diplomaosztó úgy is meglesz tartva.
Követekző rszben: SPOILER! Apropó ballagás, a promóciós fotókon Bonnie is ott volt, de kitudja, hogy milyen módon, Damon élete veszélybe, Mett és Rebekah csókolóznak miközben a gyógyírt kutatják, valaki nem várt szereplő jön, Caroline kap valami váratlan dolgot(nem tudom, én Tyler-re gondolok) amitől meghatódott lesz, Stefan valami sörnyű nyomra bukkan Silast illetően, de Bonnie valahogy visszacsinálja a fátyolt. Kb ennyit szűrtem ki belőle a nem túl fejlett angol tudásommal a 23. rész angol előzeteséből. :D
Igen. Meg van egy 'evvan' nevű felhasználó, és ő általában nagyon gyorsan felrakja, és már péntek délután megnézhető; és a felirat kiváló!
Ha a 'keresésbe' az írod be, hogy 'evvan' és a legörgethető kis nyilra kattintva kiválasztod a 'felhasználókban' -t, akkor rögtön kiadja. Rámész az adatlapjára, és már nézheted is! Én legalábbis mindig az ő feltöltéseit nézem. :)
Rhenie<3 Örök hálám neki, mindig az ő a fordításait nézem:)
Hát elég fura rész volt..:) Amúgy azt vettem észre, hogy a 4.évad részei már sokkal eseménydúsabbak, mint az előző három évad..
Na szóval a véleményem:
Sok mindenki visszatért, ami nekem tetszett, egyedül Jenna hiányzott mert ugye ő is vámpírként halt meg.
Örülök, hogy Elena ismét emberi. A Damon/Alaric részek is tetszettek:D Mindig is imádtam a párosításukat..
Kíváncsi leszek, hogy ebből a vámpírvadászosból mi lesz.
Bonnie-t sajnálom, habár annyira nem kedveltem, ha ő lesz az, aki búcsúzik hiányolni fogom:(
Arra is kíváncsi leszek, hogy kik mennek át majd a The Originals-ba és hogy kik jönnek a TVD-be:)
Elenának milyen nehéz lehetett, mikor búcsúznia kellett Jeremytől..
Imádtam a részt, ahogy a többit is!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!