Vámpírnaplók. Miért szeretitek annyira Damont?
Figyelt kérdés
Bár én még csak az első évadnál tartok mégsem Damon a kedvencem. És nem is látom ,olyan "úúúúúú de helyes!"-nek. Mit szerettek benne?2013. máj. 5. 19:36
1/18 anonim válasza:
Én is csak nemrég kezdtem el nézni, bár mondjuk gyorsan darálom, már a 2. évan legvégénél tartok. Nem tudom, hogy te hol tartasz az elsőben. De az elején Damon nagyon negatív szereplő volt, akkor ő volt a tipikus rosszfiú, aki csak ellenszenvet kelt a nézőben. De aztán eléggé megváltozott, és már azon kaptam magam, hogy már Damonnak drukkolok (Elenával kapcsolatban), és már a nyálas Stefant nem nagyon csípem. Nem tudom igazán megmagyarázni, hogy miért, talán mert sokkal karakteresebb.
2/18 anonim válasza:
Mert ő a sármos és arrogáns rossz fiú, aki minden csajnak bejön, nekem is:) Ráadásul vámpír..:)
3/18 anonim válasza:
ez vicc???....1 szó:DAMON..és mindent elmondtam...Ö fantasztikussssss....
4/18 A kérdező kommentje:
1,2. Köszi, értem. De nekem eddig akkor is Stefan jön be jobban, pedig a Damon típusú pasikat az életben jobban kedvelem.
2013. máj. 7. 16:11
5/18 anonim válasza:
Én meg az életben nem szeretem a Damon tipusú pasikat. :) De egyébként nincs azzal gond, hogy te másképp gondolod, és nem kedveled annyira, hiszen izlések és pofonok. Lehet, hogy majd megváltozik, ahogy nézed tovább és halad a történet. Damon azért sokat változik az elejéhez képest. Szerintem sokkal izgalmasabb karakter mint a Stefan. Mondjuk én már úgy vagyok vele, hogy pont a két legfőbb szereplőt (Elenát és Stefant) kedvelem a legkevésbé.
6/18 Dj Zsofesz válasza:
Hidd el később cuki lesz. Én se voltam odáig Damonért az 1-2. évadig. A 3.nél lesz cuki kb.
7/18 FannaL válasza:
NOs, Damon, nem amiatt mert jobb képűbb. Damon letud állni, a vérrel Stef szét szabdalja az embereket. Stefan simán megölte volna Elenát ha nem húz el a temetőből(még az elején), Damon meg semmi, csak takard el Caroline. Többet nem írok, mivel az tökre spoiler lenne. De majd lesz egy Miss Mystic Falls-i királynő választás(2. évad, én ott szerettem meg Damont. :) 1x19 nem tudom, hogy jársz-e már ott. :)
8/18 A kérdező kommentje:
Tegnap láttam a Miss mystices részt. De utána Stef újra jó lesz<3
2013. máj. 11. 13:22
9/18 FannaL válasza:
Hát, majd a 3. évad fele megváltozik a jósága, Damon mindig jó, csak titkolja. "Elena: Miért nem engeded, hogy az emberek meglássák benned a jót?
Damon: Mert ha az emberek jót látnak, el is várják azt. És nem akarok mások elvárásai szerint élni."Nekem ez a mondat vágott igazán földhöz. :) Én is szeretem az ilyen embereket a valóságban, és itt is Damon párti vagyok. (De igazán Klaus-t szeretem.)
Nos, vannak örök Stefan fanok. :)
10/18 anonim válasza:
Damon bármennyire is játssza a rosszfiút mégis mindig ő ment meg mindenkit, őrá lehet számítani és ő szereti talán legjobban Elenát.
Az a rész, amit FannaL említett, hogy Damon miért nem akarja, hogy jónak lássák engem is megrázott:)
Szóval bármennyire arrogáns, Ő a legjobb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!