Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Vámpírnaplók. Miért szeretitek...

Vámpírnaplók. Miért szeretitek annyira Damont?

Figyelt kérdés
Bár én még csak az első évadnál tartok mégsem Damon a kedvencem. És nem is látom ,olyan "úúúúúú de helyes!"-nek. Mit szerettek benne?
2013. máj. 5. 19:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Hát én se Damon-t se Stefan-t nem bírom, csakis Klaus<3 miatt nézem, cs egyszer nem lesz benne már a sorozatban, akkor nem is fogom nézni..
2013. máj. 12. 14:01
 12/18 A kérdező kommentje:
Én épp elkezdtem szeretni Damont, amikor kinyírta Jeremyt (egyik kedvenc :)), azután megint nem volt szimpi. Már kezdem újra bírni. Szóval szerintem is jó fej, meg bírom a stílusát, de mégsem lett favorit. Egyelőre legalább is.
2013. máj. 13. 16:47
 13/18 FannaL ***** válasza:
Utcsó válaszoló: Klaus most elment a The Originals-ba. :) Így én is (szerintem) befogom fejezni a TVD-t mert nagyon szeretem őket, és már kicsit unom a Stelena vs. Delena cuccot. A TVD-t majd a nyáriszünetre halogatom, ha lesz idegzetem hozzá. Bár Julie azt ígérte, hogy lesznek olyan részek az n5. évadba mikor a Spinn Offból jönnek át a TVD-be, vagy pont fordítva.
2013. máj. 13. 19:59
 14/18 A kérdező kommentje:
Én még nem tartok Klausnál, de most, hogy írtátok, hogy így szeretitek, megnéztem. Nekem nem igazán jött be.........
2013. máj. 14. 16:20
 15/18 FannaL ***** válasza:
Ohohohó. :) A 4. évad fele nagyon meglágyul majd a szíve. :) csak kár, hogy van/lesz az Originals, de legalább többet láthatjuk képernyőn. :)
2013. máj. 14. 17:36
 16/18 anonim ***** válasza:
Hát végül is így jobb, most is a TVD-ben alig volt benne, az új sorozatában meg hát mivel ő a főszereplő :DD
2013. máj. 14. 20:30
 17/18 anonim válasza:
Most ezt tényleg meg kérdezted?? Egy jó tanács ne is nézd tovább nem nekes való sorozat 😂
2023. jan. 12. 20:26
 18/18 anonim ***** válasza:

Az első évadban én sem értettem hogyan lehet kedvelni Damont, viszont most hogy a 3-adik, mindjárt 4-edik évadnál tartok

Ő lett az egyik kedvenc szereplőm😍🥰

Meg az elején Stefannak szurkoltam aztán a 2.-évadtól már kikborultam tőle, nagyon idegesítő karakter lett

Aztán lehet hogy a végére megint normális lesz de én akkor is biztos vagyok benne hogy DAMONnek fogok szurkolni☺️😍

2024. máj. 1. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!