Szerinted melyik a legjobb film a világon és miért?
Batman. A sötét lovag.
Fantasztikus szereplőgárda, fantasztikus színészi alakítás, főleg Joker-től, orrba szájba tekert, csavart fordulatban gazdag történetvezetés, gyönyörű operatőri munka, fantasztikus rendezés, ami abban nyilvánul meg a leginkább, hogy még a szinte jelentéktelen Alfred szerepét is egy színészlegendával játszatja el.
Most így a hasamra ütve csak ennyi jött össze :)
Olyan, hogy legjobb film nincs, a szakmai megítélésük is elég szubjektív, itt van például egy lista:
Az 1. vagyok.
Egyet kell értenem a második válaszolóval, de gondoltam, ha már ilyen szépen megkérdezted, elmondom a véleményemet :) Amit egyébként még mindig fenntartok.
Ettől függetlenül erre a kérdésre mindenki mást válaszolt, mert tényleg szubjektív dolog.
Csak, hogy egy konkrét példával érzékeltessem:
Van aki isteníti a Ponyvaregényt ( a Tarantinoval együtt) és kultuszfilmként emlegeti, mások meg kb 20 perc után megkérdezik: "Ez meg mi a sz@r"???
Említek hármat, de ez az én véleményem:
Megáll az idő
(1981)
Ponyvaregény
(Pulp Fiction, 1994)
Született gyilkosok
(Natural Born Killers, 1994)
LOL..imádom már 5ször láttam
So undercover(Nagyon titkos)
Imádom a 21.századi tinikről szoló filmeket, a vígjátékokat és a romantikusokat, de a Horrora akada 1 egyszerűen megunhatatlan a második legjobb kategória a horror-vígjáték legjobb párosítás!:DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!