Roxi65 kérdése:
Tudtok nekem olyan filmeket írni, amiben lassú táncjelenet van, illetve bármilyen tánc?
Figyelt kérdés
Nem a Dirty Dancing jellegűekre gondolok, vagy a Flashdance-re. Olyan vígjáték vagy romantikus film kéne, ami nem régi, de van benne romantikus táncjelenet.2013. máj. 8. 13:50
1/12 anonim válasza:
"Shall we dance" és ennek az eredetije egy japán film: "Shell we dansu".
Az eredeti sokkal jobb. Bár nagyon nehéz megszerezni.
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Viszont én olyan filmre gondoltam, ami vígjáték vagy romantikus, és egyszer-kétszer van benne egy lassútánc. Olyasmire gondolok, mint a Vámpírnaplókból Damon és Elena párostánca, az 1.évad 19.részben:) Köszönöm azért! :))
2013. máj. 9. 12:48
4/12 A kérdező kommentje:
Köszi..:)
2013. máj. 10. 17:06
5/12 anonim válasza:
a neveletlen hercegnőben van lassú táncjelenet,de ha romantikus filmet keresel, akkor nézzd meg a nászajánlat-ot
nagyon jóó :)
6/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Mindkét filmet láttam, de pontosan olyan szép jelenetre gondoltam, mint a Neveletlen hercegnő 2.-ben lévő párostánc.:)) Nem tudsz még ilyen filmeket?:) Megköszönném!
2013. máj. 14. 21:21
7/12 anonim válasza:
nem igazán
talán olyanokban lehet, ami egy suliról szól
ott előforgulhat valamilyen sulis alkalomból, de konkrét példát nem tudok
bocsi :(
8/12 anonim válasza:
nem igazán
talán olyanokban lehet, ami egy suliról szól
ott előforgulhat valamilyen sulis alkalomból, de konkrét példát nem tudok
bocsi :(
ha eszembe jut egy, megírom neked :)
9/12 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen! :) Mert pl a Los Angeles-i tündérmesében is volt ilyen, és egy pörgősebb a Csúf igazságban. Ha tudsz ilyet, akkor kérlek szólj:))
2013. máj. 15. 16:41
10/12 anonim válasza:
ma eszembe jutott egy: Emma- ebben viszonylag sok a táncos rész, de lehet, hogy egy kicsit régiesnek fogod találni
szerintem jó, ha gondolod nézd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!