Mi a véleményetek a hajrá csajok 5. részéről?
Ma és tegnap ment a viasat3-man.
Nekem nagyon tetszett,
a szereplőkről a véleményem:
Lina: belevaló csaj,az elején kicsit érzéketlen volt de aztán megkedveltem.Nagyon gyönyörű és jól mozog.
Sky:kedves és kicsit bénácska de meglehet érteni,nagyon szeretnivaló.Kinézetre olyan átlagos.
Even: aranyos és kicsit olyan jó fiús, jó az ízlése és az alkata.Lassan közeledik linához ez tetszik.
Avery: féltékeny és kicsit hisztis,jól mozog és ő is nagyon szép de önfejű.Viszont űvőlt róla hogy félti a versenyt lináéktól.
Glória:vicces és jó barát könnyen megszereti az embereket,de viszont nem tud főnökösködni...
Trayvonetta: jól mozog és vicces,viszonylag szép és bájos.
Kristina: félénkebb mint a többiek jó barátja skynak,hajlékony és olyan mintha kicsit üres lenne a feje.
Glória barátja: nevetséges és az a fehér zokni....nem tetszik a beszéd stílusa viszont sokat röhögtem rajta..
Avery barátnője:látszik rajta hogy Avery csatlósa,kicsit inkább lakálynak vagy olyannak nevezném akit Avery ugráltathat.
azthiszem ennyi lenne,írjátok ti is véleményt.Ó és maga a film nagyon jó rongyosra tudnám nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!