Mi a véleményetek a Vámpírnaplók legújabb,4.20-as részéről?
Szerintem is inkább Caroline, mint Hayley, csak Caroline meg Tyler-ért van oda.
Nekem kicsit fura volt, de várom az Originals-t! Biztos nagyon jó lesz. Annyi, hogy nekem fura, hogy ennyi vámpír van és mindenki tud róluk.
Azért Elenának is drukkolok, hogy ismét érezzen és a jó oldalon álljon, mert már nem tudom, hogy milyen is az a jó oldal. Meg picit idegesítő, hogy mindenkit megöl és tiszta vad.:D Nagyon-nagyon várom a következő részt!
Amúgy a The Originals külön lesz igaz? Tehát az egy testvér sorozat lesz és a Vámpírnaplóknak pedig lesz 5.évadja, jól tudom?
Szerintem érdekes lesz így két sorozatra bontva a dolog. Ha visszaemlékszel még a Vámpírnaplók elejére, az egész Elenáról szól és arról, hogy van két vámpír, Damon és Stefan akik testvérek és hogy ketten hogy küzdenek a lányért miközben még a vámpírság dolog is ott van. Nagyon élveztem az Ősi vámpíros dolgot is benne, de így talán még érdekes is lehet. Az mondjuk szerintem tuti, hogy a Vámpírnaplók nézettsége esni fog, mert az Ősiek nélkül nem lesz ugyanaz, de: akinek vámpíros érzelmi-fröccs kell, az nézi a TVD-t aki pedig véres-ősi vámpíros dolgokat akar nézni, az nézi a The Originals-t:)
Én legalábbis így fogom fel ezt a kettéválást.
Klaroline nekem is hiányozni fog. Végig a negyedik évadban szurkoltam nekik, de még mindig semmi:(
Jaj, ami kimaradt az első válaszomból:
Amikor Klaus szembeszállt Marcell-el, az nagyon tetszett, bírom, hogy nem fél senkitől(szinte). És az a rész is szép volt, amikor azzal a szőke pultos csajjal nézték a festményt az utcán, a nő elmondta, hogy mit lát benne Klaus meg magára ismert.:)
Szóval bármit is csinálnak, ebből a négy évadból ítélve biztos, hogy jó lesz!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!