Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mért van az IMDb-n olyan nagy...

Mért van az IMDb-n olyan nagy pontja a Gyűrűk urának? (ha lehet ne jöjjetek a Gollam beszéddel)

Figyelt kérdés

Az 1. rész 8.8-as #12

2. rész 8.7 #20

3. rész 8.9 #9

2013. ápr. 29. 17:31
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Mert kultfilm. Már az elkészültekor nagyon nagy őrület vette körül. Én ezt Tolkiennek tudom be.

(A magam részéről, egyetlen egyszer aludtam el moziban, egyet találhatsz hogy melyik filmen... :))

2013. ápr. 29. 19:07
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert az emberek pontoznak és ennyi az átlag. Ezen mit nem lehet érteni? Ha meg azt akarod kérdezni, hogy de miért tetszett nekik ennyire, akkor gondolom te sem gondolod komolyan, hogy erre lehet normális választ adni.
2013. ápr. 29. 19:53
 3/9 anonim ***** válasza:
88%
Azért, mert a legtöbb embernek tetszett a film és 9-10 pontokat adtak rá, így végül ilyen átlagok jöttek ki. Úgy gondolom mindegyik reális, bár lehetnének kicsit előrébb is, mert szertintem a világ legjobb trilógiája, filmjei.
2013. ápr. 30. 17:20
 4/9 A kérdező kommentje:

De miért tetszett ennyire mindenkinek???

Mondjuk az 1. válaszolótól kaptam a legjobb választ.

2013. ápr. 30. 17:31
 5/9 anonim ***** válasza:
84%
Azért, mert rengeteg ember olvasta a könyvet és nagyon megfogta Tolkien világa, és ezt Peter Jackson a filmben úgy gondolom reálisan tudta ábrázolni, megvalósítani.
2013. ápr. 30. 17:39
 6/9 A kérdező kommentje:
Értem,s a Hobbit:Egy váratlan utazásnak is egész jó pontja van 8,2 azt hiszem.
2013. ápr. 30. 17:41
 7/9 anonim ***** válasza:
15%

Nem hiszem, hogy a könyvolvasóknak sok köze lenne ehhez, a filmeket sokkal többen nézik meg, mint ahányan elolvasnak egy könyvet, ez mindig is így volt, és mindig is így lett.

Hülye kérdés, nem lehet megmondani, hogy kinek miért tetszett. Egy-két okot persze lehet mondani, de hagyjuk is inkább az egészet.

2013. ápr. 30. 19:37
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de a könyvet is sokan olvasták, ezért lett olyan népszerű. Plusz hatalmas sztorija van, gyönyörű látvány, manapság az emberek az ilyen dolgokat szeretik, a látványfilmek ma a divat, bár a Gyűrűk Ura azért sokkal több, mint látványfilm, de egyik erénye az is.
2013. ápr. 30. 22:23
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert jó film, és sok embernek bejött. Ennyi :D
2013. máj. 22. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!