Tudnátok írni nekem SZINKRONOS animéket?
Eddig egyetlen anime volt, amit végignéztem (mert ugye ennek most egy ideig vége van sajnos :( ), ez a Fairy Tail volt (persze feliratosan) és áhhh... nagyon jó anime, de számomra kínszenvedés volt a feliratot olvasni és közben a történéseket is figyelni.
Ezért is kérlek benneteket, hogy jó magyar szinkronos animéket írjatok.
Nem baj ha sz*r a szinkron, megszoktam :D
amikor kezdő voltam, énis csak szinkronosan néztem..mostmeg csak feliratosan..nade válaszolok a kérdésre is (nembiztos, hogy az összes szinkronos, de emlékeim szerint az..):
Vampire Knight
Fullmetal Alchemist
Death Note
Lovely Complex
Hellsing
Méz és lóhere
Fullmetal panic
Devil may cry
Hetalia
Kilari
Kaleido star
Pokémon
Sámán király
Rozsomák
Ghost in the Shell:Stand alone complex
Nana
D gray man
Dragon Ball
Micsoda vita alakult itt... szánalmas.
Én sem szeretem a magyar szinkront, de a kérdező igen. ennyi. Segíteni jöttem ide nem beleverni a fejébe, hogy igenis csak japánul nézhető. Lehet mondok olyat amit más is mondott, nem olvastam el a hülyeségeiteket :
Inuyasha, Slayers, YuYu hakusho, Full Metal Alchemist, Full Metal Panic, Death Note, Sámán Király, Méz és lóhere, Kaleido Star, Vadmacska kommandó, Bújj Bújj Szellem,Trigun, Cowboy Bebop,Digimon, Pokémon,Dice, F-Zero,Dragon Ball, Kiddy Grade, lovely Complex, Hellsing, Chrno Crusade, NANA, Tsubasa kapitány, Vampire Knight, Yu-Gi-Oh!, Yugioh GX, Blood+, Mila a szupersztár, veszett fegyverek, Sailor Moon, Megamen,
Aztán vannak nagyon jó movie-k is amiket szinkronizáltak: Totoro, A vadon hercegnője, A vándorló palota, A szentjánosbogarak sírja, Appleseed, Black Jack, Chihiro Szellemországban, Laputa, Porco Rosso, Vampire Hunter D, A tenger zúgása, Kiki a boszorkányfutár
Biztos van még de első nekifutásra ennyi ugrott be.
Shámán király ( le van szinkronizálva az összes része. )
Yu Yu Hakusho ( 112 részes,szintén le van szinkronizálva az összes rése.)
Bleach ( úgy tudom,hogy ezen a nyáron folytatják most 365.részes és a 167.rész után feliratos)
Naruto (szeptembertől vagy decembertől szinkronizálják a shippuuden részeit. ami van most az 220 vagy 222 része mind magyar szinkronos.)
Inuyasha (167 részes abból 104 vagy 114 szinkronos, szinkronizálást is folytatni fogják azthiszem ebben is.)
"Bleach ( úgy tudom,hogy ezen a nyáron folytatják"
Rosszul tudod , ha a nyáriban új sorozata futna , rég be lenne jelentve ...
Amúgy meg gondolkoznál egy kicsit rájönnél hogy felesleges új soorzatot indíttani neki , fél év alatt beérnék azt megint ott vannak hogy nincs anyag..
1)RomeoXJuliet
2)Chrono Crusae
3)Vampire Knight
4)Vampire Knight Guilty
5)D Gray Man
6)Sailor Moon
7)Blood+
8)Vadmacska Kommandó
9)Shaman king
10)Kaleido Star
11)Soul Eater
12)Trinity Blood
13)Bleach
14)Naruto
15)Nana
16)Inuyasha
17)Kilari
18)Deathnot
19)Lovley Complex
20)Ghost In The Shell
21)Hellsing
22)Fullmetal Panic
23)Fullmetal Alchemist
24)Kukucska
25)Bújj Bújj Szellem
26)Slayers
27)Tsubasa kapitány
28)Yu Gi Oh
29)Yu Gi Oh GX
30)Yu Yu Hakusho
31)Honey And Clover
32)Csajkommandó
33)Penge
34)Deltora Quest
35)Nodame Cantabile
36)Dragon Ball GT
37)Conan A Detective
38)Vasember
39)Rozsomák
40)Monte Cristo Grófja
Ennyi az összes szinkronos anime amit ismerek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!