Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudtok mondani szinkronos...

Tudtok mondani szinkronos animeket?

Figyelt kérdés
Az egyik baratnom a szinkronosakat szereti a feliratost nem .

#anime #vicces #szinkronos #romantikus/harc
2013. jan. 8. 13:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Elég kevés anime van leszinkronizálva .

És összesen csak egy jó : FullMetal Alchemist Brotherhood.

SZoktasd rá a "barátod"at , sokkal jobb , ha 7 éves elmúlt gondolom már megtanult olvasni xd

2013. jan. 8. 13:40
 2/15 anonim ***** válasza:

Ezzel vitatkoznék. A Yu Yu Hakusho is jó szinkronnal rendelkezik. Egyébként van szinkronja a Cowboy Bebopnak is, a Dragon Ballnak is, a Narutonak is.

De van még pár:

Pokemon

Yu-gi-oh

Yu-gi-oh GX

Bleach egy darabig

Detective Conan

Kertvárosi gettó

2013. jan. 8. 13:47
 3/15 anonim ***** válasza:

Yu Yu Hakushonak szerintem sokkal jobb az eredeti :D

És ez a fordított animét legnagyobb töbségére igaz is.

Amúgy a Kertvárosi Ghettó nem anime mivel nem japán.

2013. jan. 8. 14:36
 4/15 A kérdező kommentje:
koszi :D :)amugy igen, emult 7 eves csak nem szeret olvasni
2013. jan. 8. 21:11
 5/15 anonim ***** válasza:
Ha lekezd feliratos animet nezni majd megszereti az olvasast... Tapasztalatbol mondom...ha szereti az animeket nem erdemes kihagyni sok animet csak azert mert lusta az ember olvasni, mert rengeteg mestermu van amit lehet h 50 ev mulva sem szinkronizalnak... ami nem is annyira nagy baj, hiszen vegyuk csak a Vampire Knightot (mestermu alatt mondjuk nem ezt ertem) aminek a szinkronjat egyszeruen pocsek...
2013. jan. 9. 12:48
 6/15 anonim ***** válasza:
Nana,Lovely Complex,Kilari,Inuyasha
2013. jan. 9. 20:01
 7/15 anonim ***** válasza:

Narutooo <3

egyébként szerintem is próbáld rászoktatni a japán szinkronra, mert sokkal élvezhetőbb :)

2013. jan. 9. 22:19
 8/15 A kérdező kommentje:
koszi :D :)probaltam raszoktatni s mondtam hogy legalabb egyet nezzen meg s megszereti de nem nagyon hallgat ram se :/ :P
2013. jan. 10. 11:22
 9/15 anonim ***** válasza:
Hamar kimeriti a szinkronos joo animek listajat, es akk majd ha minosegi animet akar nezni nem lesz mas valasztasa mint feliratozni :P ezt majd o is belatja ha nem most akk idovel :)
2013. jan. 10. 13:51
 10/15 A kérdező kommentje:
hat remelem :D :) en is mondtam neki mar sokszor hogy jobb a feliratos, ha kifogy a szinkronos animekbol akkor is szerintem inkabb nem fog tobb animet nezni vagy csak jo sok ido utan :/ :P
2013. jan. 11. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!