A horrorra akadva filmek miért operálnak a szexuális hovatartozással és megcsalással? (most láttam az 5öt)
Akkor ezt nem neked szánták,de ettől más még élvezheti (mondom ezt úgy,hogy egyet sem láttam).
Nem jó az ha az ember elvárja,hogy minden hozzá illő legyen.
Hát,akkor neked el mondom,nekik mi a vicces benne:
Van egy családos anyuka,aki a szellem üldözés közben el megy bulizni a barátnőjével.Az ad neki,és saját magának egy partydrogot és úgy szexelnek egyet- nagyon vicces,mondhatom...
"Van egy családos anyuka,aki a szellem üldözés közben el megy bulizni a barátnőjével.Az ad neki,és saját magának egy partydrogot és úgy szexelnek egyet- nagyon vicces,mondhatom..."
Az amerikai filmek 90%-a ilyen tucatszar,fertőzik vele az emberek agyát. Terjed,mint a tűzvész. Sajnos mindegy,hogy mi róla a véleményed,én is csak azt tudom javasolni,hogy ne nézd. Mivelhogy nemigen fognak ezek a sémák változni a filmekben,mást nemigen tehetsz.
Könnyű azt mondani, hogy akinek nem tetszik ne nézze. Nyilván így is tesz.
Csak valahogy régebben még jól tudtak ilyen paródiafilmeket összerakni.
7es,igen,az egy jó film volt...
Mondjuk azért tényleg vannak,mint a nagy durranás 1-2,vagy az űrgolyhók és még egy pár.
De igazából az ember ezeket nem tudhatja előre,hogy melyik ilyen,és melyik olyan.Csak ha már megnézte.
De a vígjátékokkal is általában az a baj,hogy szerelem az mindben van...
Na jó,nem mindben,de sokban vagyis majdnem mindben.
Egy pár kivétel van,mint a kertvárosi kommandó,de ritkaság.
Nem hiszem,hogy annyira nehéz lenne nekik össze hozni egy pár normális,ízléses filmet(nem mint a torrente)
"Nem hiszem,hogy annyira nehéz lenne nekik össze hozni egy pár normális,ízléses filmet(nem mint a torrente)"
Mi sem lenne egyszerűbb annál,csakhogy a "lóvé" mindenek felett,tudod...nekik nem mindegy,hogy hányan nézik meg.
(Egyébként a Torrente az speciel spanyol(országi) film.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!