Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A horrorra akadva filmek...

A horrorra akadva filmek miért operálnak a szexuális hovatartozással és megcsalással? (most láttam az 5öt)

Figyelt kérdés
Számomra ezek nem viccesek,hanem undorítóak...
2013. ápr. 23. 19:04
 1/10 anonim ***** válasza:

Akkor ezt nem neked szánták,de ettől más még élvezheti (mondom ezt úgy,hogy egyet sem láttam).

Nem jó az ha az ember elvárja,hogy minden hozzá illő legyen.

2013. ápr. 23. 19:11
 2/10 A kérdező kommentje:

Hát,akkor neked el mondom,nekik mi a vicces benne:

Van egy családos anyuka,aki a szellem üldözés közben el megy bulizni a barátnőjével.Az ad neki,és saját magának egy partydrogot és úgy szexelnek egyet- nagyon vicces,mondhatom...

2013. ápr. 23. 19:24
 3/10 anonim válasza:
Minek nézed őket ha nem tetszik?
2013. ápr. 23. 19:25
 4/10 A kérdező kommentje:
Hát,gondoltam hát ha ötödikre nem ugyanazt a sémát követik...és de,ugyanazt.
2013. ápr. 23. 19:30
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem kell sokat elvárni az ilyen filmektől. Ha egy sablon jól fogy, akkor természetesen felhasználják még egy párszor.
2013. ápr. 23. 20:11
 6/10 anonim ***** válasza:

"Van egy családos anyuka,aki a szellem üldözés közben el megy bulizni a barátnőjével.Az ad neki,és saját magának egy partydrogot és úgy szexelnek egyet- nagyon vicces,mondhatom..."

Az amerikai filmek 90%-a ilyen tucatszar,fertőzik vele az emberek agyát. Terjed,mint a tűzvész. Sajnos mindegy,hogy mi róla a véleményed,én is csak azt tudom javasolni,hogy ne nézd. Mivelhogy nemigen fognak ezek a sémák változni a filmekben,mást nemigen tehetsz.

2013. ápr. 23. 20:51
 7/10 anonim ***** válasza:

Könnyű azt mondani, hogy akinek nem tetszik ne nézze. Nyilván így is tesz.

Csak valahogy régebben még jól tudtak ilyen paródiafilmeket összerakni.

http://www.youtube.com/watch?v=fkx1AeICpWo

2013. ápr. 24. 12:51
 8/10 A kérdező kommentje:

7es,igen,az egy jó film volt...

Mondjuk azért tényleg vannak,mint a nagy durranás 1-2,vagy az űrgolyhók és még egy pár.

De igazából az ember ezeket nem tudhatja előre,hogy melyik ilyen,és melyik olyan.Csak ha már megnézte.

De a vígjátékokkal is általában az a baj,hogy szerelem az mindben van...

Na jó,nem mindben,de sokban vagyis majdnem mindben.

Egy pár kivétel van,mint a kertvárosi kommandó,de ritkaság.

Nem hiszem,hogy annyira nehéz lenne nekik össze hozni egy pár normális,ízléses filmet(nem mint a torrente)

2013. ápr. 24. 17:49
 9/10 anonim ***** válasza:

"Nem hiszem,hogy annyira nehéz lenne nekik össze hozni egy pár normális,ízléses filmet(nem mint a torrente)"

Mi sem lenne egyszerűbb annál,csakhogy a "lóvé" mindenek felett,tudod...nekik nem mindegy,hogy hányan nézik meg.

(Egyébként a Torrente az speciel spanyol(országi) film.)

2013. ápr. 25. 13:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Tudod az ilyen filmeknek nem is a kultúra a lényege hanem a viccek és a poénok.Ebből látszik hogy az ilyen filmek nem neked valók.Attól még rengeteg kulturált film van.És az ilyen dolgokat nem kell mindig elhinni
2014. jan. 2. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!