Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ti ezeken még nem gondolkodtat...

Ti ezeken még nem gondolkodtatok? (naruto)

Figyelt kérdés

Tudom hogy mese meg minden,de ez akkor is furcsa:

Hogy pl mivan a gyerekek szüleivel?vegyük pl szakurát,a szülei kicsit sem agódnak érte?meg mivan amikor a gyerekek meghalnak?a szülők csak úgy elviselik?és narutó miből fizeti a lakását?sasuke hól lakik egyáltalán? Meg ugye a sima narutóban a gyerekek nagyrésze kb 12 éves nem.?Hogy bírják ki azt hogy pl a kés beleáll a hátukba vagy a kezükbe?

meg vérzik mindenük de azért bevállalnak még egy harcot...jó naruto gyorsan gyógyul,de a többiek nem,eleve ha egy olyan kés bele áll mondjuk a karjukba akkor kis idő múlva már el is véreznének.....

tök valódinak tűnik az anime mert a falu is teljesen normális,a gyerekek vére vörös,és nem mindegyik kölyök különleges..

2013. ápr. 23. 17:08
 1/10 dia0530 válasza:
54%

1.kérdés:nem tudom.de mondjuk sakurát le is szarom,de biztos aggódnak

2. el kell viselniük.számolhatnak ezzel a következménnyel,mert sok ninja hal meg a küldetésük során

3. naruto a küldetéseiből él+a falu is eltartja

4.gondolom sasuke árvaházban lakik(elég fura lenne,ha a halott rokonai házaiban lakna nem?)

5.nem tudom .de gondolom úgy h ők egy ilyen szuper király gyerekek

6.azért vannak a gyógyító ninják minden csapatban pl.:narutoéknál:sakura,chochiéknál:ino,kibáéknál:hinata stb.(de amúgy felőlem naruto meg is dögölhetne,mert rühellem)

remélem választ tudtam adni minden kérdésedre:)

2013. ápr. 23. 19:14
 2/10 A kérdező kommentje:
Kösszönöm,még várom a véleményeket :)
2013. ápr. 23. 19:33
 3/10 anonim ***** válasza:

A falu sorsa megkövetel mindenféle áldozatot... Még így is Konoha tanítási módszerei, hogy is mondjam a leginkább gyerekbarát, mert ha belegondolsz ,hogy a többi faluban, hogy is folyik a kiképzés. Ez egy ilyen világ tehát nem olyan a felfogása az embereknek, mint a való világban.

Ezen az elven gondolkodva:

*Sakuráért nem aggódnak jobban, szerintem mint a többi gyerekért.

*Mindenki szomorú lesz.

*A küldetések után kapott pénzből valamint egy ideig a Hokage "finanszírozta" Naruto költségeit.

*Mindig máshol.

*Annyi körül van.

*El kell viselniük a világukban ez tök normális.

2013. ápr. 23. 20:24
 4/10 anonim ***** válasza:

Én véleményem...

- Azt mivel nem mutatja,nem lehet tudni.Dehát már így is túl sokat mutat az anime,minden egyes beszélgetést,hátha még az anyja nyávogását is mutatná,az kész pokol lenne ... D:

- Nem,rendesen megsiratják,dehát nem halhatnak bele, +a halott gyerekek szüleit sem nagyon mutatják (vagy én nem vettem észre? : o),szóval ez is hiányos adat.

- A küldetésekből kapott pénzből -w-

- Volt egy válaszoló,aki azt mondta,hogy furcsa lenne,hogy a halott rokonai házában lakna ... :l De ha figyelmesen nézte volna,mielőtt Sasuke Orochimaruhoz szegődöt,végig ott lakott abban a házban . (Hol is lakjon máshol,csöveskedjen ? xd) Mikor meg Orochimaruhoz megy egyértelmű,hogy ott,ahol Orochimaru van (minden héten máshol).

- Ezt én sem értem.Bár ez nem is igazán kérdés,mert nincs rá magyarázat,inkább kritika... Narutonak hányszor már rég halott kellene lennie ? (Jó,hamar gyógyul,de csak nem szanitéz ninja könyörgöm,hogy van seb-nincs seb...). Pl. már az első küldetésükön,nem egy ,hanem legalább 30 jó vastag tű,amit nem is lehet tűnek nevezni,bele volt szúrva.De ő még mindig állni tudott...

- Igen,mert ezek a ninják.Akik nem így csinálják,azt biztosan megvetik.Az nem ninja.(Am Naruto nem gyógyul gyorsabban,mint Sakura,szal a pinkhajú csajt is emlegethetted volna. ^^").Amúgy ezen én is elgondolkoztam...az még elmegy,hogy oké,nem adják fel ha meg is halnak,meg erős a szervezetük mert edzve vannak,mert eleve olyan a világ,de csak kéne történjen valami úgy ahogy te mondod,már hányan és hányszor el kellett volna vérezniük...szóval ez is egy hiba.

Meg én még sok kifogásolható dolgot találtam... x'D (Pl. Valaki beleüti az öklét a földbe,és földrengést okoz vele. Eddig oké. (Ok:fantázia...) De mi van az ököllel ? Jó,feltételezzük,hogy nem törik el,nem reped el,mert szintén különleges kiképzés,erős csontok,fantázia,bla bla bla. De hogy nincs egy seb rajta! Nem vérzik ... ilyet még tényleg nem láttam...)

2013. ápr. 24. 14:54
 5/10 A kérdező kommentje:

Ugye milyen furcsa? Én még csak egy pár napja kezdtem el nézni a narutót,de már majdnem a 60.résznél tartok.Ahogy nézem sokszor eltöprengek a gyerekek életén.aszthiszem naruto a róka szellem miatt gyógyul gyorsabban,ezt kakashi is mondta.

örülök hogy nem csak én gondolkozok ezeken:) Én már szünetet kérnék akkor is ha a szám véreznexd (mert ugye nagyon sokszor vérzik a szájuk)plána ha vért köhögnék....(ami szintén sokszor előfordul.) Mondjuk azért nehéz belegondolni hogy ezek még csak 12 éves kis srácok,ezért is olyan furcsa nekem.És igen szerintem a legfelháborítóbb hogy már egy csomó gyereknek,(sőt senseinek) is el kellet volna véreznie..azokból a nagy sebekből csupán a legtöbször csak pici vér folyik.

és azt is észre vettem hogy amikor tű/vagy ninja kés beleáll a karjukba/lábukba nem szedik ki,hanem tovább harcolnak.Miért?:)

2013. ápr. 24. 15:40
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Sasuke-nak is volt lakása mint Naruto-nak, mikor még Konohában lakott
2013. ápr. 24. 17:37
 7/10 anonim ***** válasza:
De, de nem a kérdezett dolgok vannak a középpontban így kb senkit se érdekel. Am biztos aggódnak miattuk, de olyan világban élnek és elfogadják a helyzetet amennyire tudják. Azt,h néha 1-2 élesebb fegyver beléjük áll, azt úgy bírják ki h manga/anime szereplők. Pénzt meg a küldetések elvégzésével keresnek és így tudnak venni/bérelni lakást.
2013. ápr. 25. 19:56
 8/10 anonim ***** válasza:

(Én is úgy vagyok vele,de én a Shippuuden-nel. 2 hete kezdtem el,3. évadnál vagyok ^^ - 55. rész)

Hát mondjuk igen ... bár én elég fájdalomtűrő vagyok ... de ha ninja lennék,talán kibírnám (: Sokszor képzeltem el magam abban a világban,minden éjjel gondolkozok ezen ...

13 évesek → Nsruto:"Én még csak 13 vagyok,nem iszom!" X"D

Igen,mondtam,az nekem is egy kicsit furcsa ... de egy kis hiba minden animébe belecsúszik (:

A késes/tűs dolog:

1. nem mindenkinek vagy ereje ... ha pl. az egyik kezedbe beleáll,azt nem tudod mozgatni.

2. még jobban fáj...

3.még sobban feltépné a sebet,vagy hogy mondjam ... ezt a valóságban sem csinálják,ha nem akarsz meghalni,akkor megengeded,hogy egy orvos kiszedje/kioperálja neked X"D

2013. ápr. 28. 21:05
 9/10 A kérdező kommentje:
Hát mondjuk igen,én is elképzelem magam bár nekem kicsi a fájdalom küszöböm.Egy szálka beleáll a tenyerembe és már nekem meg ál a világ XD.Bár ha ott és olyan időben élnék mint narutoék akkor biztos és is ninjának álnék.Mert talán ha kiképeznének akkor bírnám a fájdalmat kitudja :).
2013. ápr. 28. 21:40
 10/10 anonim ***** válasza:

1: Ez a ninja feladata,biztosan aggódnak értük,de nem tehetnek semmit! Ők akarták,hogy ninják legyenek és ilyen egy ninja élete!

2:Hogyha végig néznéd a nartót az összes eddigi megjelent részig akkor tudhatnád,hogy eddig még senki nem halt meg gyerek illetve gaara igen,de feltámasztották..Na mindegy lényeg,hogy meg halt Asuma..Szerinted csak úgy el viselték? nem..sírtak..szomorúak voltak és bosszút álltak azon aki meg ölte... tök logikus,nem?

3:Naruto és ugyan úgy mindenki a küldetésekért pénzt kap,tehát a fizetéséből amit a sikeres küldetések után kap abbol tartja el magát!

4:Sasukét be fogadták konohába,kapott egy lakást és ő is a fizetéséből tartja fent magát.. és igen egyedül él naruto is és sasuke is..

5: Igen a simában 12 évesek..Úgy bírják ki,hogy a TŰZ AKARATA! Erős az akarat erejük és soha nem adják fel, küzdenek..Te is küzdenél bármeddig ha ilyen helyzetbe kerülnél és lenne kiért küzdened,egyébként meg ott vannak a ninja orvosok amelyek mindencsapatban vannak.. ők azért vannak ha valaki súlyos meg sérül meg gyógyítsa.

De erre van egy egyszerűbb és reálisabb magyarázat. Ez csak egy anime! Bármi meg történhet,nem kell mindenben a realitást keresni.

2013. máj. 3. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!