Miről szól az American horror story?
Figyelt kérdés
Én leginkább spolierekre lennék kíváncsi. 2 epizódot láttam az első évad 1. és utolsó részét. Sajnos nincs időm megnézni az egészet, ezért leírná nekem vki, hogy pontosan miről szól? A 2. évad szereplői nem ugyanazok mint az elsőé? Az a család aki beköltözik az elején meghal? Bármire kíváncsi vagyok :) köszönöm!2013. ápr. 20. 19:32
1/4 anonim válasza:
Sorozatjunkie.hu oldalon vannak spoileres kritikák, átláthatóbb és több néző kommentjét ismerheted meg.
Az évadok önállóak, és mindig lezárják a történetet. A következő évadban ha megjelenik ugyanaz a színész, más karaktert visz tovább.
3/4 Glol~ válasza:
Egy házas pár és a lányuk beköltöznek egy házba aminek sok régi és történet és gyilkosságok történtek ott. és háát .. hosszú lenne el mesélni hogy mik történnek ott velük de nagyon jó.
4/4 anonim válasza:
A második évada egy elmegyógyintézetben játszódik a 60-as években.
A harmadik pedig boszorkányság-központú és koven(ek)ről fog szólni.
Antológia a műfaja, így az évadok önállóak. Ha nem láttad vagy nem tetszik az egyik évad, nyugodtan bele lehet kezdeni egy másikba. Vannak azonos színészek, de más karaktereket játszanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!