Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miről szól az American horror...

Miről szól az American horror story?

Figyelt kérdés
Én leginkább spolierekre lennék kíváncsi. 2 epizódot láttam az első évad 1. és utolsó részét. Sajnos nincs időm megnézni az egészet, ezért leírná nekem vki, hogy pontosan miről szól? A 2. évad szereplői nem ugyanazok mint az elsőé? Az a család aki beköltözik az elején meghal? Bármire kíváncsi vagyok :) köszönöm!

2013. ápr. 20. 19:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Sorozatjunkie.hu oldalon vannak spoileres kritikák, átláthatóbb és több néző kommentjét ismerheted meg.

Az évadok önállóak, és mindig lezárják a történetet. A következő évadban ha megjelenik ugyanaz a színész, más karaktert visz tovább.

2013. ápr. 20. 19:53
 2/4 anonim válasza:
2013. ápr. 21. 12:10
 3/4 Glol~ ***** válasza:
Egy házas pár és a lányuk beköltöznek egy házba aminek sok régi és történet és gyilkosságok történtek ott. és háát .. hosszú lenne el mesélni hogy mik történnek ott velük de nagyon jó.
2013. jún. 22. 10:54
 4/4 anonim ***** válasza:

A második évada egy elmegyógyintézetben játszódik a 60-as években.

A harmadik pedig boszorkányság-központú és koven(ek)ről fog szólni.

Antológia a műfaja, így az évadok önállóak. Ha nem láttad vagy nem tetszik az egyik évad, nyugodtan bele lehet kezdeni egy másikba. Vannak azonos színészek, de más karaktereket játszanak.

2013. jún. 22. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!