Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az American Horros Story...

Az American Horros Story valójában horror, vagy pedig inkább thrillerre hajaz?

Figyelt kérdés
Igazából a kérdés az lenne, hogy valóban a horror keretein belül mozog a sorozat, vagy esetleg átmegy psycho trhillerbe, vagy ami mégrosszabb természetfelettit feszegető thrillerbe (pl szellemvilágot,túlvilágot stb. nyomat)

2013. jan. 24. 19:55
 1/5 anonim ***** válasza:
20%
Vad ötlet...de esetleg OLVASD EL A TARTALMÁT.
2013. jan. 24. 22:10
 2/5 anonim ***** válasza:
94%
Az első évada egy horror klisékbe bújtatott családi dráma, míg a 2. évada inkább egy nyomasztó, pszichedelikus horror történet jó adag természetfeletti elemmel megfűszerezve.
2013. jan. 25. 09:02
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a második választ!

Elsőnek: Képzeld olvastam, de nem szerettem volna olyat, ahol esetleg elspoilerezik, így ez tűnt a legjobb a megoldásnak. Egyébként nem értem, hogyha nem tudsz releváns, értelmes választ adni, akkor minek jársz erre a oldalra ?

2013. jan. 27. 09:14
 4/5 anonim ***** válasza:
29%
Értelmes választ adtam, max. neked nem tetszik.
2013. jan. 27. 09:57
 5/5 Glol~ ***** válasza:
Háát szerintem az 1.évada eléri azt a szintet hogy, horror... de aszeerintem neem anyira durva a 2.évada;)) de amugy nagyon jó sorozat
2013. jún. 22. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!