Barátok köztben LINDA szerinted jól szinészkedik (játszik)? Szerintem ő játszik a legrosszabbúl!
Figyelt kérdés
És egyáltalán nem is tud játszani!Mintha olvasná .2009. szept. 24. 17:47
1/9 anonim válasza:
szerintem sem játszik vmi jól... már többször jegyeztem meg itthon..de a többiek csak néztek rám :D azt hittem csak nekem tűnik így xD
2/9 anonim válasza:
lindánál két rosszabb színész van a sorozatban: attila és timike.
3/9 A kérdező kommentje:
szerintem atilla is jobb mint linda, mert linda porzasztó!!Teljesen mű a beszéde, mintha olvasná amugy timike is teljesen mű tényleg,de linda mégműbb. borzasztóan játszanak nem értem mért nem rugják ki őket!
2009. szept. 24. 18:40
4/9 anonim válasza:
timike van vagy 9 éves.
Linda jócsaj, de igaz hogy nem valami jó színésznő.
nekem még a Kamilla full idegesítő.
de emberek vegyük már észre hogy ők még gyerekek, majd belejönnek.
5/9 A kérdező kommentje:
én nő vagyok, de szerintem linda nem szép lány. vanda szebb
2009. szept. 24. 23:24
6/9 anonim válasza:
juj, szerintem vanda borzalmasan néz ki, nagyon csúnya arca van. : S főleg a szeme ijesztő, hogy olyan mélyen ül.
lindában az nem tetszik, hogy amikor mosolyog, akkor nagyobb az ínye, mint a fogai.
7/9 anonim válasza:
Miért baj, hogy kicsit művies a beszédük?
Tudjuk, hogy nem kandikamerás felvétel. A gyerekek majd belerázódnak. Szerintem jobb így a sorozat, mintha ismertebb gyerekszínészeket alkalmaznának.
8/9 anonim válasza:
fiú vagyok, és mind2 ocsmány :D
vanda is meg a linda is :D:D:D:D
9/9 anonim válasza:
ne kritizáljátok őket. 1: nem szépségversenyen indulnak hanem színészkedésrre 2: próbáljátok meg eljátszani egy ijen szerepet mint az övéké. nem olyan könnyű beleélni magad a szerepbe! :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!